Παππάς για Σαμαρά: Επιθανάτιος ρόγχος μίας ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που έκανε καριέρα με το Μακεδονικό

Παππάς για Σαμαρά: Επιθανάτιος ρόγχος μίας ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που έκανε καριέρα με το Μακεδονικό

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, χαρακτήρισε την επίθεση του Αντώνη Σαμαρά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας ως επιθανάτιο ρόγχο μίας ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που έκανε καριέρα με το “Μακεδονικό”.

“Η επίθεση Σαμαρά εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου είναι μια αθλιότητα και αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο μιας ακροδεξιάς παράταξης, η οποία έκανε καριέρα με το Μακεδονικό και την οποία έχει σφιχταγκαλιάσει ο κ. Μητσοτάκης”. Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στον ρ/σ 24/7 τη δήλωση του πρώην προέδρου της ΝΔ για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι “μιλάμε για μια ακροδεξιά η οποία έκανε καριέρα επί τρεις δεκαετίες, έχει στοιχίσει στα εθνικά μας συμφέροντα, και η οποία έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη”. Χαρακτήρισε, επιπλέον, ως αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι “έχει ενσωματωθεί σε αυτήν η τωρινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας”.

“Εδώ τελειώνει ένα ζήτημα το οποίο έδινε ψωμί σε λογικές που στοίχισαν στα εθνικά συμφέροντα και κράτησαν τη χώρα πίσω. Αυτή τη στιγμή ανασαίνει η χώρα, ανασαίνουν οι γείτονες, η διεθνής κοινότητα που δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει μεταξύ των δύο χωρών…”, τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Επισήμανε, επίσης, ότι “κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας” και πως “τόσον καιρό που ήταν ανεπίλυτο το θέμα της ονομασίας, κάποιοι έβαζαν το μανδύα του Μακεδονομάχου”. Τόνισε με έμφαση ότι : “Η χώρα πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντά της από τους πατριδοκάπηλους”.

Σχετικά με την ψηφοφορία για τη συμφωνία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Ν. Παππάς κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή να καταθέσει πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση, ή να πάψει να μιλά για έλλειμμα νομιμοποίησής της.

Μιλώντας για τη στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ δήλωσε σίγουρος για στήριξη στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση μομφής.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/334536-Pappas-gia-Samara-Epithanatios-rogchos-mias-akrodexias-Neas-Demokratias-poy-ekane-kariera-me-to-Makedoniko ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...