Παραπονέθηκε για… πονόκοιλο αλλά δείτε τί έδειξε η ακτινογραφία (Εικόνες)

Τετάρτη 29/06/2016 – 21:52Αγόρι από το Ji’an, της επαρχίας Jiangxi της Κίνας, διαμαρτυρόταν για έντονο πόνο στην κοιλιά, αλλά οι γονείς του νόμιζαν ότι απλά περνούσε ένα κρύωμα.
Όμως οι γιατροί έδωσαν εντολή για αξονική τομογραφία ρουτίνας για να δουν τι συμβαίνει. Τότε ανακάλυψαν ότι το στομάχι του ήταν γεμάτο καρφιά.
Πριν από αυτό ο έφηβος είχε πει στους γονείς του ότι έπασχε από έναν πόνο στο στομάχι ο οποίος φαίνεται ότι επιδεινωνόταν, όπως αναφέρει η People’s Daily Online. Παρόλα αυτά οι γονείς του θεωρούσαν ότι απλώς κρύωσε και πίστευαν ότι θα περάσει. Βλέποντας ότι ο πόνος δεν υποχωρεί, αποφάσισαν να πάνε το γιο τους στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν μια αξονική τομογραφία. Έκπληκτοι, διαπίστωσαν ότι η κοιλιά του αγοριού ήταν γεμάτη καρφιά.

Τότε ανέλαβαν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν πάνω από 200 καρφιά. Παράλληλα, βρήκαν οδοντογλυφίδες, πέτρες και νομίσματα τα οποία ζύγιζαν σχεδόν 7 κιλά!
Το ιατρικό προσωπικού του νοσοκομείου λέει ότι δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, ενώ ο 15χρονος αργότερα παραδέχτηκε ότι έτρωγε τα καρφιά για περίπου ένα μήνα. Εικάζεται ότι το αγόρι πάσχει από Pica, μια διαταραχή όπου το άτομο έχει επιθυμία να τρώει ξένα αντικείμενα, όπως πέτρες, χρώμα, μέταλλο και γυαλί.
Οι γονείς του ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους είπαν ότι δεν μπορούν να ξέρουν τον ακριβή λόγο για τον οποίο το έκανε. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη περίπτωση που κάποιος τρώει καρφιά, καθώς έχουν αναφερθεί αντίστοιχα περιστατικά, τόσο με καρφιά, όσο και με άλλα μικρά αντικείμενα.

Το Μάιο, ένας άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο αφού κατάπιε 8 καρφιά όντας μεθυσμένος, σε μια προσπάθεια να αποδείξει στους φίλους του ότι κατάπινε σπαθιά. Οι γιατροί έκαναν αμέσως το χειρουργείο ανησυχώντας ότι τα καρφιά θα τρυπούσαν το στομάχι του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...