Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε επαρχιακές οδούς της Αχαΐας

Σε παρεμβάσεις σε σημαντικά σημεία των επαρχιακών οδών της Αχαΐας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις δύο συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που υπέγραψε σήμερα μαζί με τους αναδόχους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση για «Αποκαταστάσεις στην 14η Ε.Ο. στη θέση Σπήλαιο Λιμνών – Καστριών», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, καθώς και η σύμβασης για «Επισκευές στις 25η και 28η Ε.Ο» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Το πρώτο έργο αφορά σε παρεμβάσεις στον δρόμο που συνδέει τα Καλάβρυτα με την Κλειτορία και ιδίως το τμήμα μπροστά από το Σπήλαιο, στο οποίο πρέπει να αρθεί η επικινδυνότητα εφόσον το οδόστρωμα έχει υποστεί σημαντικές καθιζήσεις και κατολισθήσεις.

Το δεύτερο πρόκειται για επισκευές σε δύο δρόμους που συνδέονται, ο πρώτος είναι αυτός που περνά μπροστά από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αιγίου και ο δεύτερος από τα Σελιανίτικα. Οι παρεμβάσεις στις δυο αυτές οδούς κρίνονται αναγκαίες ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα για τους οδηγούς.

«Με τα έργα αυτά θέλουμε να διασφαλίσουμε την διέλευση των διερχόμενων οχημάτων και πολιτών χωρίς να κινδυνεύουν και να αποκαταστήσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Γνώμονας μας πάντοτε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...