Παρουσίασε Ζλάταν η Γιουνάιτεντ!

Παρασκευή 01/07/2016 – 21:36Σε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του καλοκαιριού προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είχαν επαφές με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο και τελικά έκαναν δικό τους! Ο 34χρονος στράικερ είχε κάνει γνωστό μήνες πριν πως δεν θα ανανέωνε την συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι Άγγλοι κινήθηκαν πολύ γρήγορα και με… δόλωμα τον τεχνικό τους, Ζοσέ Μουρίνιο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία ο «Ίμπρα», κατάφεραν να τον κάνουν μόνιμο κάτοικο Μάντσεστερ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο πολύ θέλω να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο και πάλι. Είναι ένας σπουδαίος τεχνικός και είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση. Έχω απολαύσει την καριέρα μου κατά τη διάρκεια των χρόνων και έχω μερικές σπουδαίες αναμνήσεις. Τώρα έχω στόχο να δημιουργήσω μερικές και στην Αγγλία», τα λόγια του Ζλάταν.
Από την πλευρά του ο «special one», υπογράμμισε:
«Ο Ζλάταν δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους για εκείνον. Ο Ίμπρα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και ένας παίκτης που πάντα δίνει το 100% του. Έχει κατακτήσει τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα του κόσμου και τώρα έχει τη δυνατότητα να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και θα με βοηθήσει πολύ, ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τίτλους. Είμαι σίγουρος πως το ταλέντο του θα ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο «Ολντ Τράφορντ» την επόμενη σεζόν και η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ τους νεότερους παίκτες να γίνουν καλύτεροι».
 
OFFICIAL: Zlatan Ibrahimović has been unveiled as a Manchester United player. []— FourFourTweet (@FourFourTweet) 
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...