Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Βιγιαφάνιες από την Αλάνιασπορ! Οι συνολικές απολαβές στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! (φωτό – βίντεο)

Παίκτης της Αλάνιασπορ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η ομάδα της Τουρκίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ο παίκτης φωτογραφήθηκε και με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Όπως έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες οι συνολικές του απολαβές για το συμβόλαιο που υπέγραψε θα ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το deal Παναθηναϊκού και Αλάνιασπορ έκλεισε περίπου στο 1.100.000 ευρώ. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα 800.000 ευρώ που θα βάλουν οι πράσινοι στα ταμεία τους από την πώληση του Λούκας. Άλλα 200.000 θα πάνε στον Παναιτωλικό που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο παίκτης χάρισε και περίπου 100.000 ευρώ, οφειλές που είχε ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπό του.

Στο οικογενειακό κλίμα αλλά και την θερμή υποδοχή που έτυχε κατά την άφιξή του στην Αλάνιασπορ μίλησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ο οποίος εδώ και λίγη ώρα αποτελεί επίσημα ποδοσφαιριστή της τουρκικής ομάδας, τόνισε πως επιθυμία του είναι να βοηθήσει το νέο του σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

«Από την πρώτη στιγμή που πέρασα την πόρτα, αισθάνθηκα ένα οικογενειακό κλίμα. Ήταν μια πολύ θερμή υποδοχή και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει το καλύτερο δυνατό» ήταν τα λόγια του. 
Να θυμίσουμε οτι στην Αλάνιασπορ ο Λούκας θα συναντήσει δύο Έλληνες, τον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα που θα τον βοηθήσουν αρκετά στην προσαρμογή του.
Δείτε το βίντεο από την παρουσίασή του :
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...