Πατέρας και γιος σκότωσαν τον 83χρονο στη Χαλκίδα!

Πατέρας και γιος σκότωσαν τον 83χρονο στη Χαλκίδα!
Οι δυο αλλοδαποί εμφανίζονται ιδιαίτερα σκληροί και δεν ομολογούν την ανθρωποκτονία, παρά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβάλλονται και συνεχίζεται ακόμη – Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει ατράνταχτα στοιχεία σε βάρος τους

Ο ένας μετά τον άλλο προσήχθησαν το μεσημέρι στην Ασφάλεια Χαλκίδας οι δυο βασικοί ύποπτοι την δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη, που είναι πατέρας και γιος! Οι δυο Βούλγαροι κατοικούσαν στο Βασιλικό όπου τους εντόπισαν οι αστυνομικοί και  συνέλαβαν πρώτα τον πατέρα που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα και, λίγο αργότερα, τον γιο του.

Οι δυο αλλοδαποί εμφανίζονται ιδιαίτερα σκληροί και δεν ομολογούν την ανθρωποκτονία, παρά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβάλλονται και συνεχίζεται ακόμη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει ατράνταχτα στοιχεία σε βάρος τους και εκτιμούν ότι έχουν «δέσει» την υπόθεση, ακόμη και αν δεν έχουν στα χέρια τους ομολογία.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, ενώ εκείνος βρισκόταν σε κοντινή καφετέρια όπου παρακολούθησε με φίλους τον αγώνα της εθνικής ομάδας  μπάσκετ με τη Σερβία. Γύρω στις 9:20 επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με την 94χρονη κατάκοιτη εξαδέλφη του και μόλις  πήγε να μπει στην είσοδο, τον έσπρωξαν βίαια μέσα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 83χρονο, τον οποίο φίμωσαν και έδεσαν χειροπόδαρα όπως και την κατάκοιτη γυναίκα και ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έκρυβε μετρητά και κοσμήματα. Όμως, εκείνος  υπέστη καρδιακή προσβολή από τα δυνατά χτυπήματα και το σοκ και πέθανε στα χέρια τους! Απτόητοι συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι, ώσπου βρήκαν 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν.

Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι των υπόπτων στο Βασιλικό, καθώς και τους χώρους στους οποίους εργάζονταν, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα πειστήρια που θα τεκμηριώσουν την ενοχή των δυο Βουλγάρων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...