Πατριάρχης Αντιοχείας: Ντροπή η διεθνής σιωπή για την απαγωγή των Επισκόπων (ΦΩΤΟ)

Πατριάρχης Αντιοχείας: Ντροπή η διεθνής σιωπή για την απαγωγή των Επισκόπων (ΦΩΤΟ)
Προεξάρχοντος του Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη τέλεστηκε η χθεσινή Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης παρόντος και του νέου επισκόπου Ιωσήφ Zahlawi της Εκκλησίας της Αντιοχείας, ο οποίος εξελέγη από την Αντιοχειανή Σύνοδο τον περασμένο Ιούλιο στο Μητροπολιτικό θώκο της Νέας Υόρκης και του υπόλοιπου της Βόρειας Αμερικής.

“Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν!Στη Συρία,στο Λίβανο, στο Ιράκ, στην Ιορδανία, τους τραυματίες στην Παλαιστίνη, στην Αίγυπτο” είπε στο κήρυγμά του αναφερόμενος σε όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής ο Πατριάρχης.

“Τα παιδιά μας τα σκοτώνουν βόμβες που αποστέλλονται από το εξωτερικό. Στα παιδιά μας γίνεται πλύση εγκεφάλου με εξτρεμιστικές ιδεες. Αφήστε τους να δουν την ειρήνη. (…)Μπορεί σήμερα ο κόσμος να δει τι συμβαίνει στη Συρία και την Ανατολή. Οι απαγωγές των Επισκόπων Ιωάννη και Paul Yazigi, αλλά και των άλλων απαχθέντων δείχνουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει στην πατρίδα. Η διεθνής σιωπή προς αυτή την απαγωγή είναι ντροπή”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...