Παυλόπουλος: Η Ελλάδα δίδαξε με τη στάση της στο προσφυγικό

Προκόπης Παυλόπουλος

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ»

«Αν έχει νόημα σήμερα μια παγκοσμιοποίηση στην εποχή μας, αυτή δεν είναι η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας, αλλά η παγκοσμιοποίηση του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από την ακριτική Φλώρινα μιλώντας σε ημερίδα για το προσφυγικό.

Ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε ότι έναντι των προσφύγων η Ελλάδα δίδαξε και θα διδάσκει με τη στάση της, ενώ με το παράδειγμά της συμβάλλει ώστε και οι εταίροι μας να αποκτήσουν την ίδια νοοτροπία. «Γιατί αν επικρατήσει αυτή η φοβική νοοτροπία, η οποία κάποτε πολλές φορές αγγίζει τα όρια του ρατσισμού, το βλέπουμε, από εκεί και πέρα πλήττεται το ίδιο το θεμέλιο της Ευρώπης, το ίδιο το θεμέλιο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, το κέντρο βάρους της ΕΕ. Από τότε που δημιουργήθηκε, το κέντρο είναι ο άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε πως «ως Έλληνες υπερασπιζόμενοι το δικό μας παράδειγμα συμβάλλουμε, ώστε η Ευρώπη να ξαναβρεί το δρόμο της και να θωρακίσει την ενοποίηση της γιατί αν επικρατήσουν άλλες απόψεις τότε όχι ενοποίηση δεν θα υπάρξει, κινδυνεύει και η ίδια η Ευρώπη».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. O Προεδρος..υπακουος υπηρετης ξενων συμφεροντων , μας ” πεταξε ” παλι την μπουρδα της παγκοσμιοποιησης και του πολυπ ολυτισμου…..Η σκληρη πραγματικοτητα ειναι πως ο Ελληνισμος εναι υπο εξαφανιση….Οι νεοι Ελληνες φευγουν κατα χιλιαδες….ενω συγχρονως χιλιαδες νεοι ‘ λαθρο-μουσουλμανο-μεταναστες γεμιζουν την Ελλαδα,,,,,Αυριο θα τους χορηγηθει υπηκοοτητα, δικαιωμα ψηφου κτλ ….Σε λιγα χρονια ο ΓΗΓΕΝΗΣ Ελληνας θα ειναι μια Μικρη ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ στον Τοπο του…..οπως ακριβως ειναι οι Ιθαγενεις του Καναδα Αυστραλιας και αλλαχου , οπου δηλ, πατησαν το ποδι τους …χρονια πριν Ευρωπαιοι ” μεταναστες ” τοτε…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...