Πεδουλάκης: «Είμαστε ηθικοί νικητές»

Πέμπτη 26/05/2016 – 23:50Έξαλλος με τις αποφάσεις της διαιτησίας στον τρίτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδούλακης, που τόνισε πως ο αγώνας δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις.
«Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Νομίζω πως είναι ηθικοί νικητές. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια, παρότι προερχόμασταν από μια ήττα στο τέλος. Το λάβαμε το μήνυμα. Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς. Σημαδεύτηκε στο προηγούμενο ματς ο Γκιστ, σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης, ειδικά από τον κύριο Πηλοΐδη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι και παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε βαρέσει 20 βολές. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα ή να κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις. Ήμασταν καλύτεροι από ό,τι στο πρώτο ματς και έπρεπε να προηγούμαστε περισσότερο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: 
«Μπορούμε να πούμε πολλά για βολές, τρίποντα, ριμπάουντ και λοιπά, αλλά η ουσία είναι πως σήμερα μείναμε στο τέλος χωρίς τον leader μας, που ήταν εξαιρετικός κι επειδή ήταν εξαιρετικός σημαδεύτηκε από τον κ. Πηλοΐδη. Δύο φορές σηκώσανε το χέρι για να σταματήσει ο αιφνιδιασμός μετά από φάουλ και ούτε αυτά δεν μπορούσε να σφυρίξει». 
Όσο για τη χρησιμοποίηση του Παπαγιάννη ανέφερε: «Φάνηκε πόσο μας έλειψε ο Παπαγιάννης, είναι ταλαντούχος αλλά έχει αδυναμίες. Τον έχουμε ανάγκη έτσι όπως είμαστε».
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...