Πειθαρχικές διώξεις για δύο νέα «ύποπτα» παιχνίδια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχικές διώξεις για δύο νέα «ύποπτα» παιχνίδια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 03/03/2016 – 17:27

epo

Στην άσκηση νέων πειθαρχικών διώξεων, προχώρησε την Πέμπτη (3/3) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη στις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Ζάκυνθος, Παναχαϊκή και Απόλλων Σμύρνης για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, αλλά και για επηρεασμό χειραγώγησης αγώνα.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα οι διώξεις που ασκήθηκαν στις τέσσερις αυτές ΠΑΕ, έχουν να κάνουν με τους αγώνες Αχαρναϊκός – Ζάκυνθος (1-0 στις 20 Δεκεμβρίου με γκολ του Μουστάκη στο 76′) και Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης (διεξήχθη στις 21 Δεκεμβρίου και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-0 με γκολ του Βάντερσον στο 31′ και το 77′) τα οποία θεωρούνται ως ύποπτα προς χειραγώγηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη:

Σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός και Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Απόλλων Σμύρνης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των σωματείων Νέστος Χρυσούπολης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...