Πειραιώς Σεραφείμ: Το Σιωνιστικό λόμπυ που κυβερνά τις Η.Π.Α. υπεύθυνο για τους διωγμούς των Χριστιανών

Πειραιώς Σεραφείμ: Το Σιωνιστικό λόμπυ που κυβερνά τις Η.Π.Α. υπεύθυνο για τους διωγμούς των Χριστιανών
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ απέστειλε το ακόλουθο Εγκύκλιο Σημείωμα προς τους Ι. Ναούς της Μητροπολιτικής Περιφερείας αυτού διά την ανάπεμψι δεήσεως υπέρ των χειμαζομένων χριστιανών υπό του φονταμενταλιστικού Ισλάμ.

Ακολουθεί ολόκληρη η εγκύκλιος:

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

᾿Αριθμ. Πρωτ. 913

᾿Εν Πειραιεί τη 29η Ιουλίου 2014

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Ν Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α 74

Π ρ ο ς

Τούς Πανοσιολ. και Αιδεσ. ᾿Εφημερίους

Προέδρους Εκκλησιαστικών Συμβουλίων

῾Ι. Ναών της καθ᾿ ημάς ῾Ιεράς Μητροπόλεως

᾿Αγαπητοί Πατέρες και ᾿Αδελφοί,

Λόγω των συνεχιζομένων εκκαθαρίσεων χριστιανικών πληθυσμών υπό του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, που αποτελεί επιβίωση και της δεινής αιρέσεως του Αρειανισμού εις την Μ. Ανατολήν και την Β. Αφρικήν και δη εις τις χώρες της Συρίας, του Ιράκ, του Σουδάν, της Αιγύπτου και της Λιβύης με τρομακτικές εγκληματικές ενέργειες αποκεφαλισμών, σταυρώσεων, ανασκολοπίσεων και πολυωδύνων βασάνων που καθιστούν απτά τα μαρτύρια των πρώτων χριστιανικών χρόνων και διακηρύσσουν παγκοσμίως ότι οι εις τον αποκαλυφθέντα Θεόν Λόγον πιστεύοντες, διακρατούν της ελευθερίας και αξιοπρεπείας των μη προδίδοντες την αποκάλυψη του αιωνίου Θεού αλλά προτιμώντες την απώλεια της κατά σάρκαν βιοτής των επαγόμεθα τα κάτωθι:

Ευθύνη για το συνεχιζόμενο αυτό διεθνές και διαρκές έγκλημα εκκριζώσεως των γηγενών χριστιανικών πληθυσμών από τις πατρογονικές τους εστίες έχει το σκοτεινό Σιωνιστικό λόμπυ που κυβερνά τις Η.Π.Α. και οι εύχρηστοι και ευεπίφοροι σε κάθε είδους καταδολίευση, δυτικοί σύμμαχοί του που γκρέμισαν με την περιλάλητη «Αραβική Άνοιξη» με την συνέργεια και του Σουνιτικού μπλόγκ (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία) τα κοσμικά καθεστώτα και παρέδωσαν τις χώρες αυτές καθώς και άλλες της υποσαχάριας Αφρικής στον παρανοικό Ισλαμισμό, ο οποίος δείχνει το ειδεχθές του πρόσωπο όχι ασφαλώς όταν είναι μειοψηφία αλλά όταν αισθάνεται δυνατός να επιβάλλει την ιδεοληψία της Σαρίας και το πολιτικοστρατιωτικοθρησκευτικό του μοντέλο. Αποδεικνύεται πασίδηλα για μια ακόμα φορά και με το ιδεολόγημα του ανακηρυχθέντος «Χαλιφάτου» και τις θηριωδίες των Τζιχαντιστών που εδράζονται στην Ισλαμική «Θεολογία» και παράδοση (Κοράνιο και Ούμα) ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ανεκτή κατά το Ευρωπαικό κεκτημένο και τις αρχές των κρατών δικαίου διότι αρνείται και στοχοποιεί θανάσιμα την άρνησή του και επομένως είναι έννοιες ασύμβατες με το Ισλάμ και η Δημοκρατία και η Ανεξιθρησκεία και η ανεκτικότητα προς την ετερότητα. Δυστυχώς οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των Δυτικών χωρών και της χώρας μας θεωρούν ως διαχειρίσιμο μέγεθος το Ισλάμ και ως ενδεχόμενο συνεργό τους για την απομείωση της Χριστιανικής Ευρωπαικής ιδιοπροσωπείας.

Τα διαδραματιζόμενα όμως στις χώρες πειραματισμού της Δύσης που παραδίδονται στην Ισλαμική λαίλαπα, αποδεικνύουν και στον πλέον αφελή ότι ελευθερία, ανεξιθρησκεία, ευρωπαικό κεκτημένο, ανεκτικότητα και Ισλάμ δεν έχουν καμμία δυνατότητα συνυπάρξεως και μόνο αργυρώνητοι, χειραγωγούμενοι και εξωνημένοι κάλαμοι μπορούν να υποστηρίξουν το αντίθετο.

Την ιδία στιγμή ανόσιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν να θεσμοθετήσουν το Ισλάμ και στην χώρα μας με χειραγωγούμενες δικαστικές αποφάσεις πρόδηλα αντισυνταγματικές που εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους εντολείς και τους διατάκτες των.

Διά τους λόγους αυτούς παρακαλούμεν όπως κοινό αίτημα των Παρακλητικών Κανόνων και των προσευχών μας κατά την ιερά αυτή περίοδο του Δεκαπενταυγούστου να είναι η κατωτέρω επίκαιρος και αναγκαία δέησις:

«Υπέρ των εν Μέση Ανατολή και Βορείω Αφρική και αλλαχού της γης χειμαζομένων υπό της Ισλαμικής απειλής Ορθοδόξων Χριστιανών και της από Θεού αντιλήψεως, βοηθείας και σωτηρίας αυτών και εδραιώσεως αυτών εν τη πίστει».

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...