Πεντάρα στο Αγρίνιο με σούπερ Φορτούνη

Πεντάρα στο Αγρίνιο με σούπερ Φορτούνη

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 10/04/2016 – 21:37

Πεντάρα στο Αγρίνιο με σούπερ Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός, ακόμη και αδιάφορος βαθμολογικά, προσφέρει γκολ θέαμα. Στην τελευταία τους φετινή έξοδο στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν 5-2 τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Φορτούνη, ο οποίος άνοιξε το σκορ (7′), από έξοχη σέντρα του Σεμπά, ο οποίος εκτέλεσε και το κόρνερ στο 30′, από το οποίο ο Ντα Κόστα έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσαν οι Σεμπά στο 57′ (ευνοήθηκε μετά από σουτ του Φορτούνη), Πουλίδο στο 69′ (από κάθετη του Φορτύνη και ασίστ του Σεμπά) και Πάρντο στο 86′ (από σέντρα-ασίστ του Φορτούνη).

Γενικά, ο Κώστας Φορτούνης έδωσε μια ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση, από τις πολλές φετινές. Σκόραρε και ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Παναιτωλικού, η οπολια δεν μπορούσε να τον σταματήσει με τίποτα. Μοναδική εξαίρεση σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ο τερματοφύλακας, Κυριακίδης.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαιτέρως, πήρε και προβάδισμα στο σκορ. Στο 7′, ο Ερνάνι έβγαλε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έφτασε τα 17 τέρματα με κεφαλιά. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Ελληνας των ερυθρολεύκων που σκοράρει στο Αγρίνιο, στην Α’ Εθνική.

Στο 25′ ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Ουάρντα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να σουτάρει διαγώνια και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πιο εύκολο το έργο τους στο 30′, όταν ο Ερνάνι εκτέλεσε εξαιρετικά ένα κόρνερ από αριστερά και ο Ντα Κόστα έγραψε το 2-0 με κεφαλιά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κώστας Φορτύνης έψαξε το γκολ τρεις φορές με στημένη μπάλα, αλλά ο Κυριακίδης τού είπε ισάριθμα όχι! Αρχικά εκτέλεσε απευθείας δυο κόρνερ και στο δεύτερο ακολούθησε δουτ του Ντα Κόστα στο δοκάρι! Στη συνέχεια, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού εξουδετέρωσε απευθείας εκτέλεση φάουλ του χαφ των ερυθρολεύκων και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′, ο Παναιτωλικός επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Καπίνο έκανε εξαιρετική επέμβαση σε καλό σουτ του Μουνιός. Δυο λεπτά αργότερα (57′), οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ύστερα από σουτ του Φορτούνη από μακρινή απόσταση, ο Σεμπά επωφελήθηκε καθώς η μπάλα έφτασε σε εκείνον και βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη και  από θέση πλάγια δεξιά πλάσαρε για να κάνει το 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα ήταν ασταμάτητοι και στο 69′ ο Φορτούνης έβγαλε πανέξυπνη κάθετη πάσα στον Σεμπά, ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα από αριστερά και ο Πουλίδο σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το 5-0 έγινε από τον Πάρντο στο 86′ όταν ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κολομβιανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-1 στο 88′, όταν ο Ουάρντα έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Ντα Κόστα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Καπίνο. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 90′ ο Κάπελ, με μια σόλο προσπάθεια και πλασέ ανάμεσα στους αμυντικούς του Ολυμπιακού, που αδράνησαν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67′ Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46′ Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Κασάμι (78′ Μπουχαλάκης), Ερνάνι (68′ Πάρντο), Σεμπά (77′ Φουστέρ), Πουλίδο.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...