“Πεντάσφαιρο” από Σούλι Παραμυθιάς!

Ονειρική πρεμιέρα πραγματοποίησαν οι πράσινοι στο ντεμπούτο τους στην Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς ο Παρχαρίδης επιχείρησε  σέντρα-σουτ, ο αμυντικός των Γρεβενών στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Παραμυθιά.
Μόλις  συμπληρώθηκαν τα δέκα λεπτά αγώνα ο Παρχαρίδης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και στο 20΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 25΄τραυματίστηκε ο Μαρμούτας και αποχώρησε από το γήπεδο, την θέση του πήρε ο Μπέλλος.
Στο 32΄ ανέλαβε δράση στο σκοράρισμα ο Δημήτρης Τσουμάνης και με πλάσε από τα τριάντα μέτρα έγραψε το 0-4 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το Σούλι κατέβασε στροφές δημιούργησε όμως ευκαιρίες και σε μια από αυτές σκόραραν με τον Δημήτρη  Τσουμάνη στο 85΄να σημειώνει το τελικό 0-5.
Γρεβενά Αεράτα (Μπαλοδήμος): Γαβρίδης Ι., Γαβρίδης Ε., Μπατακούγιας, Κοτενίδης, Ρόβας, Βασιλόπουλος Α., Χισέν, Φουρλατάρας Βασιλόπουλος Θ., Τάκας, Σάλλα.
Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Ελευθεριάδης, Μαρμούτας (25΄Μπέλλος), Μουσκάι (75΄Νούγιας), Διαμάντης, Μαλλάτος, Κύργιος (80΄Κώτσιας), Γιωργάκης, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Ντόκος (35΄Μώκος Ε.) , Παρχαρίδης.

sporttime24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...