Περιμένουν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Περιμένουν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους περιμένουν να δουν αύριο Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση έχει δεσμευτεί να τους εξοφλήσει τη δόση του Φεβρουαρίου στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Βέβαια, οι υποσχέσεις της δεν έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, οπότε οι παίκτες του τριφυλλιού παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Πάντως, μία ακόμα παράμετρος της υπόθεσης είναι πως το έργο του Νίκου Νταμπίζα για τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ θα διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό με την καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν εκφράσει τη διάθεση να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, υπό την προϋπόθεση να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα. Και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού τους έχει εκφράσει τη σιγουριά του ότι από εδώ και πέρα θα πληρώνονται στην ώρα τους.

Γενικότερα, πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος μέχρι τώρα έχει καλύψει τις υποχρεώσεις του και αυτό για να μην εκτεθεί απέναντι στον Πιεμπονγκσάντ και στο Μνημόνιο Συναντίληψης που έχουν υπογράψει.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/334343-Perimenoyn-na-doyn-chremata-stoys-logariasmoys-toys-oi-paiktes-toy-Panathenaikoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...