Περισσότερα τα σκουπίδια από τα ψάρια

Περισσότερα τα σκουπίδια από τα ψάρια

**Το πιο μακάβριο έργο ανήκει στους ιατροδικαστές που είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου για κάθε νεκρό. Το δύσκολο αυτό έργο συνεχίζεται με την αναγνώριση των σορών από το τμήμα εργαστηρίων. Οι λήψεις δειγμάτων γίνεται επίσης από συνεργείο του DNA. Άρα μιλάμε για τρία συνεργεία. Βρίσκονται ψυχολόγοι και εργαστηριακοί αναλυτές για τις υπόλοιπες εξετάσεις. Όταν ολοκληρωθεί η επιστημονική αναγνώριση με DNA τότε οι συγγενείς μπορούν να πάρουν την σορό.

** Το υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε «τις θερμότατες ευχαριστίες μας στους φίλους και εταίρους της Ελλάδας για την άμεση ανταπόκρισή και την προσφορά εθνικών ιπτάμενων και επίγειων μέσων, καθώς και ανθρώπινου δυναμικού, για την κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τα μέλη της Ελληνικής Ομογένειας, όπως και τους απλούς αλλοδαπούς πολίτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους».

**Με τον πόνο για την καταστροφή στην Αττική, δεν είναι άσχετα όσα συμβαίνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και σε έναν από τους πιο όμορφους τόπους του πλανήτη μας, την Δομινικανή Δημοκρατία, όπου ακτιβιστές της «Parley for the Oceans» κατέγραψαν χαλί σκουπιδιών στην ακρογιαλιά της πρωτεύουσας, αλλά ευτυχώς περισσότεροι από 500 άνθρωποι επιστρατεύτηκαν για τον καθαρισμό της, την ώρα που επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν ότι τα επόμενα χρόνια στους Ωκεανούς τα σκουπίδια θα είναι πιο πολλά από τα ψάρια!

**Λουτρό αίματος στο Μεξικό. Τα καρτέλ σκορπούν θάνατο στη χώρα αφού έχουν γίνει πάνω από 15.000 δολοφονίες μέσα σε έξι μήνες, κάτι που αποτελεί «ιστορικό ρεκόρ». Οι συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά βρίσκονται πίσω από τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρωποκτονιών. Από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2018, διαπράχθηκαν συνολικά 15.973 ανθρωποκτονίες από πρόθεση στο Μεξικό, έναντι 13.503 το πρώτο εξάμηνο του 2017, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο πάντως δεν διευκρινίζει πόσοι από τους φόνους αυτούς συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/338258-Perissotera-ta-skoypidia-apo-ta-psaria ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...