Πινακίδα για τα αξιοθέατα της Ναυπακτίας στην Γέφυρα, συνάντηση Δαβανέλου -Τσουκαλά.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, κ. Θέμη Δαβανέλλο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου, κ. Πάνο Τσουκαλά, είχε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Άρης Σταθόπουλος-Βλάμης.

Θέμα της συνάντησης η ενημέρωση των εκπροσώπων των άμεσα ενδιαφερομένων φορέων, ως προς την υλοποίηση του αιτήματος που έλαβε εκ μέρους τους και αποδέχθηκε η εταιρεία.

Αντικείμενο του αιτήματος ήταν η τοποθέτηση ευμεγέθους πινακίδας οδοσήμανσης για την πληροφόρηση των διερχομένων από την προς βορρά έξοδο της Γέφυρας, σχετικά με τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Αντιρρίου.

Η πινακίδα προβλέπεται να τοποθετηθεί λίγες δεκάδες μέτρα από τον σταθμό διοδίων της Γέφυρας, εντός του πρώτου διμήνου του νέου έτους.

Οι εκπρόσωποι των φορέων ευχαρίστησαν τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την ανταπόκριση στο αίτημά τους και δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το σχέδιο που τους παρουσιάστηκε.

Για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πρόκειται για τη δρομολόγηση της υλοποίησης μίας ακόμη από τις ιδέες που επεξεργάζεται από κοινού με τους τοπικούς φορείς, με στόχο την αναγωγή του Αντιρρίου σε ενδιάμεσο σταθμό του νέου αυτοκινητοδρομικού δικτύου, καθώς και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής στην οποία ακουμπά η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...