Πιο κοντά στο όνειρο του γηπέδου η ΑΕΚ

Πιο κοντά στο όνειρο του γηπέδου η ΑΕΚ

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όσον αφορά την ανέγερση του γηπέδου. Στην Ένωση μάλιστα εκφράζουν την πεποίθηση πως τα έργα θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Εξαιρετικά κύλησε η συνάντηση στο υπουργείο όπου το «παρών» μάλιστα έδωσε και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς να βάλει αυτή τη φορά κόκκινες γραμμές. Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξει νέα συνάντηση, όπου η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τις λύσεις της για το χώρο στάθμευσης και το κυκλοφοριακό με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ήδη 3 διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση του Δήμου, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Αν ο Πάνος Σκουρλέτης, βάλει την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έως τις 20 Δεκεμβρίου, τότε η σκυτάλη θα περάσει στο ζήτημα της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και μέρους των Φωκών, το οποίο θα πρέπει να περάσει από την Περιφέρεια. Αν και εκεί δεν υπάρξουν νέα εμπόδια, τότε τα έργα θα μπορούν να ξεκινήσουν τον επόμενο Μάρτιο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ήδη στα χέρια τους την άδεια από τις αρχές του 2016, αναφερει το iefimerida .gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...