Πιτσιρίκι έδωσε “συναυλία” έξω από το σπίτι του και έγινε χαμός! (Φωτογραφίες)

Πιτσιρίκι έδωσε
Ο 8χρονος David αποφάσισε να δώσει ένα ρεσιτάλ πιάνου έξω από το σπίτι του, έφτιαξε μια αυτοσχέδια αφίσα, και περίμενε καμιά δεκαριά φίλους να τον παρακολουθήσουν.
Όμως το Internet έκανε και πάλι το θαύμα του και η συναυλία έγινε sold out!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μουσικός Tomas Rehbein είδε την αφίσα την ώρα που περνούσε με το ποδήλατο του έξω από το σπίτι του David. Την έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του και την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας:

“Μόλις είδα μια υπέροχα γλυκιά αφίσα ενός παιδιού που θα παίξει πιάνο έξω από το σπίτι του. Δε θα ήταν υπέροχο να μαζευτούμε καμιά εκατοστή άτομα να τον υποστηρίξουμε;”

Ε, όλο αυτό μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, και στη συναυλία εμφανίστηκαν πάνω από 200 άτομα, κρατώντας ακόμα και πανό υποστήριξης για τον David! Μάλιστα, η συναυλία μεταδόθηκε από παρευρισκόμενο live στο Ustream την οποία και παρακολούθησαν από εκεί σχεδόν 28.000 χρήστες!

Ο David, αν και σοκαρισμένος από την προσέλευση του κόσμου, έπαιξε κανονικά το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει, γύρω στα 10 λεπτά δηλαδή όχι παραπάνω, και οι γονείς του για να ευχαριστήσουν τον κόσμο κέρασαν μπισκότα όλους τους… θαυμαστές του.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...