Πλήρωσε την αστοχία του ο Λυγιάς

ΟΙΝΙΑΔΕΣ 2

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 2

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Νεοχώρι ο Α.Ο. Λυγιάς με αντίπαλο τις Οινιάδες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τους φιλοξενούμενους  που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11’ με αυτογκόλ  του Μπλαζούρα , σε μια φάση που ξεκίνησε  από σέντρα με τον Καλτσή να πιάνει ωραία κεφαλιά  και να στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια ο Μπλαζούρας θα προσπαθήσει να διώξει όμως θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.  Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν άμεσα στο 14’ από στημένη φάση με τον Παππά να εκτελεί  φάουλ  λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Συροκώστας στη πορεία της μπάλας κάνει το 1-1 με κεφαλιά. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 28’ με ωραία προσπάθεια του Κόλα από αριστερά και δυνατό συρτό σουτ  στέλνοντας τη  μπάλα να αναπαυτεί στα δίκτυα του Καρατζογιάννη.Ο Λυγιάς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Στο 42΄ο Κωτσέτσος από θέση τετ α τετ δεν θα μπορέσει να νικήσει  τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 44’ πάλι  ο ίδιος  σούτ θα αναγκάσει τον Καρατζογιάννη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τον Παππά θα φτάσουν κοντά στο γκολ όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο. Η ευκαιρία του αγώνα θα χαθεί στο 78’ για τον Λυγιά σε μια φάση που ξεκίνησε από αριστερά από τον Κωτσέτσο που πάσαρε στον απερχόμενο Καλτσή που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ .Στο 81’ πάλι ο Καλτσής θα προσπαθήσει να φτάσει στο γκόλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θα τιμωρήσει τον Λυγιά στο 85’ με τον Χρυσικό με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι του Τερόλι κάνοντας το 2-2.

Α.Ε. Οινιαδών : Καρατζόγιαννης, Ζαπάντης(46’ Νικολούζος), Μπλαχούρας, Σαλονίτης(73’ Χρυσικός), Ράπτης(84’ Κούτρας), Αλετράς, Τριφιάτης, Μιχάλης, Σμπόρας, Συροκώστας, Παππάς.

Α.Ο. Λυγιάς:Τερόλι, Τσιριμώκος, Βασιλόπουλος(15’λ.τ. Κουτσογιάννης), Βειζάι , Κόλα, Ζαμπάρας, Κρηνής(78’ Κατσάμπας), Χασανάι, Κωτσέτσος, Καλτσής, Κυρίτσης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...