Πλαστικός χειρουργός βγάζει… selfie με γυμνά στήθη ασθενών του! (Φωτογραφίες)

Τρίτη 12/07/2016 – 20:16

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή την αμφιλεγόμενη “κοινωνική” δραστηριότητα ενός πλαστικού χειρουργού από την Ουκρανία, ο οποίος έχει μετατραπεί σε… σταρ των social media.

Πώς το κατάφερε αυτό; Δημοσιεύοντας τολμηρές φωτογραφέις με γυμνές ναρκωμένες ασθενείς του πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο 31 ετών Έντγκαρ Καμένσκι εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός εδώ και αρκετά χρόνια και έχει ήδη χτίσει μια λαμπρή καριέρα, με το πελατολόγιό του να περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ. 

Η συνήθεια που έχει αποκτήσει πρόσφατα να δημοσιεύει συνεχώς selfies από την αίθουσα του χειρουργείου, οι οποίες πολύ συχνά περιλαμβάνουν ολόγυμνες ασθενείς του υπό νάρκωση, έχει θορυβήσει όχι μόνο συναδέλφους τους ιατρούς αλλά και αρκετούς συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούν την συμπεριφορά του τελείως αντιδεοντολογική.

Όσο για τον τρόπο ζωής του, θυμίζει και αυτός σταρ των social media, αφού είναι παντρεμένος με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και φιγουράρει συχνά με την καλή του στα εξώφυλλα των σκανδαλοθηρικών εντύπων της χώρας του.


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...