Πογιέτ: «Περιμένω πρόταση από τη διοίκηση, για να υπάρξει ραντεβού»

Πογιέτ: «Περιμένω πρόταση από τη διοίκηση, για να υπάρξει ραντεβού»

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 01/04/2016 – 21:52

Poyet

Την πρόταση από τη διοίκηση της ΑΕΚ αναμένει ο Γκουστάβο Πογιέτ, για να συζητήσει την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι μετά από μια ήττα είναι καλό να συνεχίσεις να δουλεύεις αλλά αυτή η διακοπή, μετά από δύο εβδομάδες πιστεύω ότι μας βοήθησε γιατί ήθελα να δουλέψω κάποια πράγματα», είπε αρχικά.

Αν βρήκε το πρόβλημα που έχει εκτός έδρας η ομάδα: «Οφείλεται στο ότι δεν είμασταν καλά τεχνικά, παίρνουμε πολλές λάθος αποφάσεις μέσα στο γήπεδο, περισσότερες από αυτές που παίρναμε στο παρελθόν και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Αν κάνει πιο επικίνδυνο την Καλλονή, ότι έχει υποβιβαστεί: «Είναι ένα ειδικό παιχνίδι, γιατί παίζει μαζί μας η Καλλονή.Πρέπει να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στο παιχνίδι μας, για να μπορέσουμε να φθάσουμε με μεγαλύτερη βελτίωση στα πλέι οφ».

Για το αν μπορεί να κάνει το 3/3 μέχρι το τέλος η ΑΕΚ: «Η ιδέα είναι αυτή. Πάντα θέλω να παίρνουμε τις νίκες, για να μπορέσουμε να φθάσουμε πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τις ομάδες που μας ακολουθούνε. Θεωρώ άδικο κατά τη διάρκεια της χρονιάς να προσπαθεί μια ομάδα να φθάσει δεύτερη, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

Για το αν έχει οριστεί με τον πρόεδρο για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όχι, δεν πιστεύω να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Εγώ συγκεκριμένα περιμένω μια πρόταση από τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα έρθει η πρόταση θα μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση».

Για το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων: «Πάντα υπάρχουνε φήμες, το έχω πει και στο παρελθόν σε μια προηγούμενη ερώτηση που μου είχε γίνει. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ, είμαι ήρεμος. Αν συμβεί κάτι, μόνο τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος μόνο εδώ».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...