Πογιέτ: «Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, περίμενα τόσο καιρό»

Πογιέτ: «Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, περίμενα τόσο καιρό»

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 25/04/2016 – 17:57

Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, περίμενα τόσο καιρό»

Έξι μέρες μετά την επεισοδιακή λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ πριν από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στη «Sun» για το τι συνέβη σύμφωνα με τον ίδιο στην κοινή του πορεία με την «Ένωση».

Ο Ουρουγουανός κατηγόρησε επί της ουσίας τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων ότι ουδέποτε του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης για τη νέα σεζόν.

Ο Πογιέτ, που πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του σε Αγγλία και Ισπανία, εξομοίωσε τη δική του περίπτωση με αυτές των Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ και Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, των οποίων το μέλλον είχε ξεκαθαριστεί πολύ νωρίς μέσα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ υπογράμμισε ότι το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του, ήταν 3 και 4 φορές μικρότερο από αυτό του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, τερματίζοντας πάνω και από τους δύο.

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, περίμενα τόσο καιρό. Στην Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν, όταν ανακοίνωσαν ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα ότι θα φύγουν στο τέλος της σεζόν δεν έγινε τίποτα. Κάποιες ομάδες μπορούν να το αποδεχθούν, κάποιες άλλες όχι. Είχαμε μπάτζετ 4 εκατ. λίρες, τρεις και τέσσερις φορές μικρότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που τερμάτισαν πίσω μας

Ήταν επώδυνο, δεν είχαν ποτέ συγκεκριμένη πρόταση να μείνω. Ήταν δικαίωμά τους να μη μου κάνουν προσφορά. Αλλά κι εμένα είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω το μέλλον μου».

Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είπε: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία ή να πάω στην Ισπανία. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες».

Πηγή : Filathlos.gr

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...