“Ποδαρικό” με Νταντί Γιουνάιτεντ και ισχυρές επιλογές στην Κόνφερενς

Πρώτη ημέρα του νέου έτους και το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας να είναι αρκετά ελκυστικό. Ως είθισται σε τέτοιες περιστάσεις, ολόκληρος ο πλανήτης κάθεται μπροστά στο… τζάκι και παρακολουθεί τους Βρετανούς να έχουν κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχουμε πλήρη δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Κόνφερενς στην Αγγλία, αλλά και στην Πρέμιερσιπ της Σκωτίας.
Παράλληλα, επειδή τις ημέρες των εορτών πολλοί θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε online καζίνο, στο Betarades.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το σε ποιες εταιρίες μπορείτε να βρείτε νόμιμα και ασφαλή παιχνίδια, όπως τα δημοφιλή online slots, ή περισσότερο γνωστά στους περισσότερους ως φρουτάκια.
Φαβορί στο ντέρμπι η Νταντί Γιουνάιτεντ
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την Πρέμιερσιπ Σκωτίας και το ντέρμπι του Νταντί, στο οποίο θα πάμε με τον «1» σε απόδοση 1.90. Με βάση και την παράδοση, αλλά και την τωρινή κατάσταση των δύο «μονομάχων», η Νταντί Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Νταντί. Αφού νίκησε την Σέλτικ, την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σεντ Τζόνστον, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο, έχασε τη συγκέντρωση της και όχι μόνο έχασε το προβάδισμα, αλλά δεν πήρε ούτε καν το βαθμό. «Ξέρουμε ότι η νίκη σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Τζάκι ΜακΝαμάρα. Σε ό,τι αφορά την Νταντί, το ντέρμπι έρχεται μάλλον στο χειρότερο χρονικό σημείο, αφού δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απογοητευτική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας ακόμα και από την Σεντ Μίρεν και μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή.
Δε χάνει η Μάκλσφιλντ
«Δυνατό» σημείο προκύπτει και από την Κόνφερενς και είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.40 στον αγώνα Γκρίμσμπι – Μάκλσφιλντ. Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκρίσμπι, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λίνκολν. Μάλιστα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ωστόσο πλήρωσε στη συνέχεια τα αμυντικά της κενά. Επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από πέντε παιχνίδια, όπου μετρούσε τέσσερις νίκες, αλλά και μια ισοπαλία. Στον αντίποδα, από μια «βαριά» εκτός έδρας ήττα προέρχεται η Μάκλσφιλντ, που διασύρθηκε 4-0 εκτός έδρας απ’ την Μπρίστολ Ρόβερς. Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Γκρίσμπι, ωστόσο, γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα που γνώρισε έξι ημέρες πριν από την Γκρίσμπι.
Επιστρέφει στις νίκες η Γουέστ Χαμ
Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και στον αγώνα Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ, στον οποίο επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για δύο ομάδες που συνδύασαν με ήττες τα… εορταστικά παιχνίδια της 26ης και 28ης Δεκέμβρη. Βέβαια, η γηπεδούχος Γουέστ Χαμ είχε δύο πολύ δύσκολες αποστολές, μη καταφέρνοντας να πάρει βαθμό κόντρα στις συμπολίτισσες Τσέλσι (2-0 εκτός) και Άρσεναλ (1-2 εντός). Τα «σφυριά» θα ψάξουν σήμερα την άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να συνεχίσουν να κινούνται σε ευρωπαϊκή τροχιά. Με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο της θα παραταχθεί σήμερα η Γουέστ Μπρομ (Ρομπ Κέλι), καθώς η ήττα της Κυριακής από τη Στόουκ επέφερε τη λύση της συνεργασίας με τον Άλαν Ιρβάιν. Ο Ιρβάιν εργαζόταν με το «πιστόλι στον κρόταφο» εδώ και αρκετό καιρό, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η επιθυμητή. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από τις «κολλητές» ήττες από ΚΠΡ (3-2 εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εντός) και Στόουκ (2-0 εκτός), που την έχουν φέρει στο… χείλος του γκρεμού.
Over στο Μπρίστολ
Επιστροφή στην Κόνφερενς και στον αγώνα Μπρίστολ Ρόβερς – Τορκί, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Νίκη γοήτρου πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρίστολ Ρόβερς, καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-0 της 3ης Μάκλσφιλντ. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη μια αναμέτρηση, ενώ απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να μειώσει την διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρνέτ. Ήταν το τρίτο σερί «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από 4/5 εντός έδρας Over 2.5. Στον αντίποδα, μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε για ακόμη μια αγωνιστική η Τορκί, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Γουέλινγκ. Παρέμεινε έτσι μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετρώντας δυο ήττες, αλλά και μια ισοπαλία. Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...