Ποδαρικό με ισοπαλία για Ιρλανδία-Σουηδία

Δευτέρα 13/06/2016 – 21:30Η Σουηδία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλή Ιρλανδία, όμως ένα αυτογκόλ του Κλαρκ στο 71΄ της χάρισε, τουλάχιστον, το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τους στο Euro.
Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και από την αρχή του πρώτου της παιχνιδιού στο φετινό Euro, φάνηκε πως θα βγάλει το… λάδι στον Ζλάταν και την παρέα του.  
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Χέντρικ σούταρε και ο Ίσακσον με υπερπροσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 17΄, ο Κλαρκ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Σουηδίας. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Χένρικ μ’ εκπληκτικό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ίσακσον, ο οποίος ήταν ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε.
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η Σουηδία στο πρώτο ημίχρονο δεν… υπήρχε.  
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ιρλανδία πήρε αυτό που δικαιούτο βάσει απόδοσης στο πρώτο 45λεπτο. Στο 48΄, ο Χούλαχαν με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ίσακσον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.  
Το γκολ των Ιρλανδών λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για τους Σουηδούς, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα (με τον Μάρκους Μπεργκ να έχει δώσει τη θέση του στον Γκουιντέτι στο 58΄), κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και ο Ιμπραΐμοβιτς απείλησε για πρώτη φορά στο 60΄, όταν το πολύ δύσκολο γύρισμά του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 
Δέκα λεπτά αργότερα, στο 71΄, ο Ζλάταν πήρε την μπάλα, τη γύρισε προς το κέντρο της μικρής περιοχής και ο Κλαρκ στην προσπάθειά του να διώξει την «κάρφωσε» στο τέρμα της ομάδας του, γράφοντας άθελά του το 1-1.  
Ιρλανδία: Ράντολφ, Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο’Σι, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (85′ ΜακΓκίντι), Χέντρικ, Χούλαχαν (78′ Κιν), Γουόλτερς (64′ ΜακΚλικ), Λονγκ.
Σουηδία: Ίσακσον, Λούστιγκ (44′ Γιόχανσον), Γκράνκβιστ, Λίντελοφ, Όλσον, Κάλστρομ, Λεβίτσκι (86′ Έκνταλ), Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ (59′ Γκουντιετί), Ιμπραΐμοβιτς.
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...