Ποια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας

Ποια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας

Τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της ο λόγος για τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονόρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαρασούλης είναι μαζί μόλις κάποιους μήνες, ωστόσο φαίνεται πως βρήκαν ο ένας στον άλλον όλα όσα έψαχναν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα προστατευτική με τις σχέσης της, αυτή την φορά πιο χαλαρή από ποτέ εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτα της, χαρακτηρίζοντας τον επιχειρηματία ως άντρα της ζωής της»!

1

Σήμερα, η Ελεονώρα έχει γενέθλια και ο σύντροφος της, της ετοίμασε το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων. Ο Θοδωρής στο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασαν για την Ελεονώρα με αρνιά και σούβλες, παρόλο που η ίδια είναι χορτοφάγος!

Πέρα από το πάρτι όμως, της επιφύλαξε την ομορφότερη έκπληξη της ζωής της. Ο Θοδωρής πήρε την μεγάλη απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια φυσικά και απάντησε θετικά!

Ο επιχειρηματίας φωτογράφησε την σύντροφο του με το εντυπωσιακό μονόπετρο και στην συνέχεια δημοσίευσε την εικόνα μέσω Insta Stories, σύμφωνα με το people.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση για την πρόταση γάμου που δέχτηκε.

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301525-Poia-gnoste-teleparoysiastria-tha-anebei-ta-skalia-tes-Ekklesias ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...