Ποια είναι η γοητευτική Νοτιοκορεάτισσα που “έκλεψε” την καρδιά του Σρέντερ

Ποια είναι η γοητευτική Νοτιοκορεάτισσα που “έκλεψε” την καρδιά του Σρέντερ

Ποια είναι η γοητευτική Νοτιοκορεάτισσα που έκλεψε την καρδιά του Σρέντερ

Ερωτευμένος με μία γοητευτική Νοτιοκορεάτισσα, 25 χρόνια νεότερή του, φαίρεται να είναι ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Πρόκειται για την 48χρονη Σο Γιον Κιμ, η οποία ζει στη Σεούλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού και σύντομα θα μετακομίσει στο Ανόβερο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, πριν από δύο χρόνια, αναφέρει δημοσίευμα της Bild και συμπληρώνει… οπως και ο Σρέντερ, η Σο Γιον Κιμ είναι ακόμη σε διάσταση με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη!

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και η γυναίκα του Ντόρις αποφάσισαν ήδη από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο να προχωρήσουν στο διαζύγιο, που δεν έχει βγει ακόμα. Έχουν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά.

1

Η ίδια η Ντόρις με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε σχετικά:

«Η κυρία Κιμ ήταν την άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε. «Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε».

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302208-Poia-einai-e-goeteytike-Notiokoreatissa-poy-eklepse-ten-kardia-toy-Srenter ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...