Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά που μπαίνει στη βουλή με μόλις 293 ψήφους

Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά που μπαίνει στη βουλή με μόλις 293 ψήφους
Όταν σε προικίζει η φύση, σε ακολουθεί και η τύχη.

Ο λόγος για τη νέα βουλευτή της Ν.Δ. στη Χίο, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, η οποία θα εισέλθει στη Βουλή, με μόλις 293 σταυρούς προτίμησης. Τόσους έλαβε στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012 και για να γίνει μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, απαιτήθηκαν δύο παραιτήσεις.

Ενισχυμένη με μια νέα εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα θα είναι από σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Ο λόγος για την Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία μπαίνει στη Βουλή στη θέση του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε γιατί αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση της νέας βουλευτού της ΝΔ, η οποία σημειωτέον κατάφερε να μπει στη Βουλή λαμβάνοντας μόλις 293 ψήφους, δεν είναι άσχετη με την επαγγελματική της πορεία.

Στο πλούσιο βιογραφικό της ξεχωρίζει κανείς τις σπουδές της στην αισθητική και την κοσμετολογία, πέρα από τη φαρμακευτική. 

Η κυρία Σόδη είναι η ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών που βασίζονται στη μαστίχα, με δραστηριότητα τόσο εντός των συνόρων, όσο και εκτός. Δεν είχε άδικο, όταν σε παλαιότερο σημείωμά της για τις εκλογές έλεγε ότι συστήνει τη Χίο και τη μαστίχα σε πολλά μέρη του κόσμου.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...