Ποια είναι τα πιο «ερωτικά» σημεία… πάνω στο αντρικό σώμα;

Ποια είναι τα πιο «ερωτικά» σημεία… πάνω στο αντρικό σώμα;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 25/03/2016 – 23:20

Ποια είναι τα πιο «ερωτικά» σημεία… πάνω στο αντρικό σώμα;

Όπως και οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες έχουν κάποια σημεία στο σώματος που έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο ερωτογενείς περιοχές, κι όσο κι αν δηλώνουν πως είναι απλοί και καθόλου απαιτητικοί στο σεξ, φαίνεται πως δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα προκαταρκτικά παιχνίδια πριν από το σεξ παρά στην πράξη αυτή καθ’ αυτή.

1. Η βάση του λαιμού του: Όπως ακριβώς κι εσύ, έτσι και τα αγαπημένα μας αγόρια, είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα στο σημείο αυτό. Φίλα τον απαλά και νωχελικά, και καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις πολύ τα δάχτυλά σου. Αργά αργά φτάσε στο σημείο πίσω από το αυτί του, όπου και μάλλον θα είναι το αποκορύφωμα της ευχαρίστησής του.

2. Χείλη: Μπορεί να είμαστε εμείς αυτές που φημιζόμαστε για την προτίμησή μας στα φιλιά πριν και μετά το σεξ, αλλά πίστεψέ μας, κανένας άντρας δεν αδιαφορεί γι’ αυτά. Τα χείλη είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός του και καλά θα κάνεις να μην τα αγνοήσεις.

3. Το εσωτερικό των μηρών του: Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι γενικά πολύ ευαίσθητη, οπότε καλό θα ήταν να της φερθείς ευγενικά στην αρχή, για να μην έχεις και απρόοπτα. Κάνε ένα απαλό μασάζ ή χάιδεψέ τον με τις άκρες των δαχτύλων σου, αλλά όχι για πολύ. Τόσο όσο ώστε να δεις το βλέμμα του να αλλάζει και να παίρνει το άγριο του τιμωρού τύπου «Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω».

4. Όσο πηγαίνεις προς τα κάτω: και εννοούμε το πέος του αν δεν το κατάλαβες, μπορείς να μην ασχοληθείς μόνο με το συγκεκριμένο, στο οποίο σίγουρα θα καταλήξεις αλλά λέμε τώρα. Κάνε μία μικρή βόλτα στις γύρω περιοχές, οι οποίες σε αρκετούς άντρες τυγχάνει να είναι πιο ευαίσθητες.

5. Θηλές: Λοιπόν με το συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πάλη: Ενώ κάποιοι άντρες είναι ευαίσθητοι, και αγαπούν οποιοδήποτε άγγιγμα στο σημείο αυτό, είναι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν είναι και μεγάλοι φαν, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που ενοχλούνται έντονα από οποιοδήποτε άγγιγμα.

6. Κάτω από τον αφαλό: Είναι η περιοχή κοντά στο πέος του αλλά αρκετά μακριά από αυτό, η οποία είναι τόσο ευαίσθητη στους άντρες, όσο είναι και σε σένα. Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα αλλά και τη γλώσσα σου, και πίστεψέ μας τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

7. Η βάση του αυχένα: Και αφού ασχοληθήκαμε με το μπροστινό μέρος του λαιμού, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε και με τον αυχένα, μιας και σε πολλούς είναι πιο ευαίσθητος από πολλά άλλα σημεία. Μόνο μην πας με διάθεση να τον κατασπαράξεις. Αργά και ευγενικά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...