Ποια θρυλική ελληνική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας;

Ποια θρυλική ελληνική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας;

Τρύπωσαν στα ελληνικά σπίτια μέσω της μικρής οθόνης και “τρέλαναν” τα μηχανάκια της AGB.

Ο λόγος για τη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. O Ανδρέας, ο επονομαζόμενος “Ακάλυπτος” λόγω των ακάλυπτων επιταγών του, ήταν ο γυναικάς που πνιγόταν από τα χρέη και απατούσε συνεχώς τη σύζυγό του, Αλίκη. Ο φίλος του, ο Μάκης, ήταν οδοντίατρος, παντρεμένος με τη Ρένα και είχε μια κόρη. Τη μονότονη ζωή του, ανάστατωσε ο παράφορος έρωτάς του για μια νεαρή χορεύτρια. Το τρίτο ζευγάρι  ήταν ο Ρένος και η Μπέτη. Εκείνη είχε μια μπουτίκ στο Κολωνάκι, ήταν δυναμική και εκδηλωτική, ενώ ο Ρένος,. ένας συναισθηματικός συγγραφέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η θρυλική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, δέκαοχτω χρόνια μετά. Οι πληροφορίες λένε ότι οι ιθύνοντες του ANT1 μελετούν σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρουν τη σειρά, που αγαπήθηκε όσο λίγες. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει, πως οι άνθρωποι του καναλιού, σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν μοναδικά τον «Ακάλυπτο» και τον «Τίγρη».

Τα νέα επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα γράψει ο σεναριογράφος της αυθεντικής σειράς, Λευτέρης Καπώνης. Για τους ρόλους των παιδιών του «Ακάλυπτου» και του «Τίγρη»- αναμένεται να γίνει κάστινγκ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...