Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που λατρεύουν οι άντρες;

Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που λατρεύουν οι άντρες;

Το άγχος, η δύναμη της συνήθειας, οι καθημερινές μας ρουτίνες έχουν γίνει πια επέκταση της προσωπικότητας μας. Αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει πλέον ίχνος φαντασίας κάτι που έχει συμβάλλει δραματικά και στην ερωτική μας ζωή. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε και να μάθουμε ποιες είναι οι στάσεις που θα δώσουν νέα πνοή και άρωμα στο κρεβάτι μας;

•    Γυναίκα από πάνω:
Αυτή η στάση αρέσει τρελά διότι οι ρόλοι αντιστρέφονται. Εκείνος είναι παθητικός και εσύ αναλαμβάνεις δράση, κάτι που στο κρεβάτι τους ξετρελαίνει.  Επίσης το ότι υπάρχει οπτική επαφή και το ότι μπορεί να αγγίξει το στήθος σου δίνει extra βαθμούς ευχαρίστησης.

•    Ιεραποστολική:
 Η επόμενη στάση στις αντρικές προτιμήσεις είναι το ακριβώς αντίθετο της πρώτης. Εκείνος από επάνω, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο.  Και ναι, λατρεύουν να πιστεύουν ότι σε έχουν υποτάξει και έχουν την απόλυτη κυριαρχία  του κορμιού σου. Ότι είναι δυνατοί και μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν. Ιδανική στάση για νέους εραστές οι οποίοι τώρα ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον, τους αρέσει να κοιτάζονται στα μάτια, να ψιθυρίζουν, να μιλούν.

•    Ανάποδη “καβαλάρισσα”:
 Στη στάση αυτή εσύ είσαι από πάνω αλλά ανάποδα, δηλαδή του έχεις γυρίσει την πλάτη και βλέπεις τα πόδια του. Μια όχι και τόσο ρομαντική ποζισιόν, ιδανική όμως για να βάλεις λίγο… μπαχάρι στην ερωτική σας ζωή. Η έλλειψη οπτικής επαφής και το ότι πάλι εσύ κάνεις παιχνίδι, είναι ιδανικοί τρόποι για να απογειώσεις τη libido και τη φαντασία του.

•    Τα “κουταλάκια”:
 Ε, ας πάμε και σε κάτι πιο ρομαντικό για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Η στάση αυτή κατέχει μια δημοφιλή  θέση στην καρδιά των ανδρών, διότι επιτρέπει ακόμη και στα πιο αδύναμα και όχι και τόσο προικισμένα ανδρικά μόρια  να εισχωρούν  ικανοποιητικά  και να “γεμίζουν” το  πρώτο τριτημόριο του κόλπου, την πιο σημαντική περιοχή για την ικανοποίηση μιας γυναίκας.

•    Doggy style:
 Τα “σκυλάκια” είναι η στάση με την οποία οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό.  Ίσως και γι’ αυτό κανένας άντρας δεν την παραλείπει από το ρεπερτόριό του. Η θέα του κορμιού σου από πίσω , η δυνατότητα να κινηθεί εκείνος με την ένταση και τη δύναμη που θέλει , το ότι τα χέρια του είναι ελεύθερα και κυρίως  ο τρόπος που κλειδώνουν τα δύο σώματα  είναι ο πλέον ερωτικός και απογειωτικός! Επίσης να πούμε ότι το σκυλάκι και τα κουταλάκια είναι οι δύο στάσεις που επιτρέπουν  βαθύτερη διείσδυση κι αυτό είναι κάτι που τους ξετρελαίνει!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...