Ποιοι έδωσαν άδεια στο λαθρεμπορικό

Ποιοι έδωσαν άδεια στο λαθρεμπορικό

ποιοι έδωσαν άδεια στο λαθρεμπορικό

Αλέξη, πάρε το μαστίγιο…

Να ξηλωθούν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΕΝ, που έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια σχέσεις διαπλοκής με το πανίσχυρο καρτέλ των λαθρέμπορων

ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ το κάγκελο γίνεται στο λιμάνι του Πειραιά, όπου συμβαίνουν πράματα και θάματα. Ακόμα και το δεξαμενόπλοιο που επιστρατεύτηκε για την άντληση του πετρελαίου από το βυθισμένο πλοίο «Αγία Ζώνη ΙΙ» που μετέτρεψε τον Σαρωνικό σε μαύρη θάλασσα αποδείχτηκε λαθρεμπορικό και ήταν τίγκα στα λαθραία καύσιμα.

Ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός του δεξαμενόπλοιου συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για λαθρεμπόριο. Η «KONTRA NEWS» με δύο πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα είχε προειδοποιήσει τους αρμόδιους ότι οι λαθρέμποροι και τα λαθρεμπορικά σκάφη κάνουν πάρτι γιατί έχουν διαμορφώσει σχέσεις διαπλοκής με τον κρατικό μηχανισμό και το πολιτικό σύστημα.

Για δεκαετίες ολόκληρες πολιτικοί και μεγαλόσχημα στελέχη των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών πλουτίζουν από τις μίζες των λαθρεμπόρων οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία.

Έπρεπε να γίνει ο Σαρωνικός μαύρη θάλασσα και να αρχίσουν οι καταγγελίες για να δραστηριοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Όταν έγινε επίσημη καταγγελία ότι το δεξαμενόπλοιο που συμμετείχε στην απάντληση πετρελαίου δεν είχε τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ήταν φορτωμένο με λαθραία καύσιμα τότε κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του λιμενικού.

Βέβαια, όλη η πιάτσα στον Πειραιά και το Πέραμα γνωρίζει με λεπτομέρειες τα λαθρεμπορικά σκάφη και τους λαθρεμπόρους και μόνο οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν «μαύρα μεσάνυχτα» γιατί από το πολύ λάδωμα έχουν γίνει όργανα της μαφίας που κερδίζει δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από το λαθρεμπόριο πετρελαίου που εξελίχτηκε σε εθνικό σπορ.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει το φραγγέλιο και να διώξει κακήν κακώς όλους τους μεγαλόσχημους υπαλλήλους του λιμενικού και τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΕΝ, που έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια σχέσεις διαπλοκής με το πανίσχυρο καρτέλ των λαθρεμπόρων. Μόνο τότε θα σταματήσει η διαπλοκή και οι υπηρεσίες του κράτους θα εργάζονται για το δημόσιο συμφέρον και όχι για τους λαθρέμπορους.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/302102-Poioi-edosan-adeia-sto-lathremporiko ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...