Ποιοι έφαγαν τα 15 εκ. ευρώ από το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ                                             

Σηκω Ανδρεα να δεις πως καταντησε ο γιος σου τη Δημοκρατικη Παραταξη!..

Διαστάσεις γιγαντιαίου οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου λαμβάνει η υπόθεση με τα 15 εκατομμύρια ευρώ, που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα παραστατικό από το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, στο διάστημα της προεδρίας του Γ. Παπανδρέου. Η δικαστική έρευνα διευρύνεται προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να εντοπιστούν:

Ποιοι έδωσαν το τεράστιο αυτό ποσό σε μετρητά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Μήπως τα 15 αυτά εκατομμύρια ευρώ προέρχονται από μίζες ή από άλλες… παράνομες δραστηριότητες;

Ποιοι πήραν αυτά τα 15 εκατομμύρια ευρώ και τι τα έκαναν.

Οι εισαγγελείς που ερευνούν το σκάνδαλο είναι πεπεισμένοι ότι το περιεχόμενο του μαύρου ταμείου υπεξαιρέθηκε προφανώς από στενούς συνεργάτες του τότε Πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Γιατί κανένας ταμίας και κανένας οικονομικός υπεύθυνος δεν θα τολμούσε να βάλει χέρι στο τεράστιο αυτό ποσό.

Η αντίδραση του Γ. Παπανδρέου στη δικαστική έρευνα προδίδει πανικό και αγωνία. Γιατί κανένας εισαγγελέας και κανένα δικαστήριο, δεν πρόκειται να δεχθεί ότι ο ίδιος δεν γνώριζε, ότι τη στιγμή που εκατοντάδες υπάλληλοι του κόμματος ήταν απλήρωτοι επί μήνες, στα χρηματοκιβώτια της Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονταν παρκαρισμένα σε μετρητά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά μας είπε κορυφαίος δικαστικός παράγοντας, τέτοια ποσά σε μετρητά δεν μπορεί να συγκεντρώσει ούτε η… Σικελική Μαφία!

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται πλέον και δικαστικά, το κόμμα του Γ. Παπανδρέου ξεπέρασε σε μαύρο χρήμα τις μεγαλύτερες εγκληματικές συμμορίες του κόσμου. Οι εισαγγελείς είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν την έρευνα και στην κατεύθυνση αυτή δεν αποκλείεται να ζητήσουν το άνοιγμα λογαριασμών διαφόρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που ήταν γνωστοί στην πιάτσα ως ταμίες της ηγεσίας, για να ανακαλύψουν την πορεία του μαύρου χρήματος.

Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες παρακολουθούν ήδη στενά έναν από αυτούς. Γιατί το επίμαχο διάστημα είχε επαφές με επιχειρηματίες και συγκέντρωνε μεγάλα κονδύλια για τις ανάγκες, όπως ο ίδιος ισχυρίζονταν του κόμματος. Το ίδιο πρόσωπο δεν είχε καμία διαδρομή με το λεγόμενο ιστορικό ΠΑΣΟΚ και εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο, όταν εξελέγη στην ηγεσία του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου!

Οι εισαγγελείς που διερευνούν το σκάνδαλο δεν αποκλείεται να αγγίξουν και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γιατί η υπεξαίρεση του μαύρου ταμείου του ΠΑΣΟΚ δεν εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και γι’ αυτό δεν υπόκειται σε παραγραφή.

Άλλωστε η κατάχρηση δημοσίου χρήματος και το ξέπλυμα είναι αδικήματα διαρκή, όπως τόνισε στην kontranews καλά πληροφορημένη δικαστική πηγή. Το γεγονός ότι στο διάστημα της θητείας του Γ. Παπανδρέου, έγινε μεγάλο πλιάτσικο όχι μόνο στο μαύρο αλλά και στο κανονικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται ανωνύμως στελέχη του Κινήματος που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην kontranews ότι η μετακόμιση των γραφείων του ΠΑΣΟΚ απ’ τη Χαριλάου Τρικούπη στην Ιπποκράτους, η κατασκευή πολυτελών γυμναστηρίων για να γυμνάζεται ο αρχηγός και διάφορα άλλα κόλπα, στήθηκαν αποκλειστικά για να αρπάξουν κάποιοι το ταμείο του Κινήματος. Τελικά, ο Γ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ. Για το πρώτο μεγάλο έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας δεν τους δίκασε κανείς.

Τουλάχιστον η Δικαιοσύνη, κινήθηκε για το δεύτερο έγκλημα της υπεξαίρεσης των 15 εκατομμυρίων απ’ το λεγόμενο μαύρο ταμείο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...