Ποιοι κερδίζουν από τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια

Ποιοι κερδίζουν από τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια
Με ατζέντα την αύξηση των δόσεων στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, τις φοροελαφρύνσεις και τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων μπαίνει η κυβέρνηση σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων σε πολιτικό επίπεδο με τους δανειστές.
Ο υπουργός Οικονομικών, που έχει την κεντρική ευθύνη της προετοιμασίας, ήδη έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι «τον Αύγουστο δεν φεύγει κανείς καθώς πρέπει να είναι όλα έτοιμα για τη μάχη με την τρόικα».

Στόχος του κ. Αντώνη Σαμαρά και του κ. Γκίκα Χαρδούβελη είναι να είναι όλα έτοιμα τον Σεπτέμβριο έτσι ώστε το Μέγαρο Μαξίμου να επιβάλει τη δική του ατζέντα, εφόσον κριθεί ότι οι εξελίξεις για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων από την παρούσα Βουλή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χαρδούβελης καταγράφει καθημερινά την πρόοδο και όλων των άλλων υπουργείων, ενώ θα έχει συνεχείς επαφές με τους εμπλεκόμενους υπουργούς ώστε να μη σημειωθούν καθυστερήσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» είναι κάθετος όσον αφορά στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. «Για τα φτωχά νοικοκυριά θα απλώσουμε δίχτυ ασφαλείας, αλλά όσες επιχειρήσεις  δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν πρέπει να κλείσουν.

OIKONOMIA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...