Ποιον θεωρεί φαβορί για το τρόπαιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σάββατο 09/07/2016 – 12:03

Ρονάλντο

“Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Θα γίνει ένας σκληρός αγώνας”

Την Γαλλία θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του EURO 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σταρ της εθνικής Πορτογαλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της UEFA παραμονές του αυριανού τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για το τρόπαιο, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η Γαλλία έχει το προβάδισμα.

«Παίζει πολύ καλά η Γαλλία. Κατά τη γνώμη μου, έχει περισσότερες πιθανότητες από εμάς για το κύπελλο. Παίζει στην έδρα της, με τον κόσμο στο πλευρό της κι αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Έχει όλη τη χώρα για να την υποστηρίξει, αλλά είναι ένας τελικός, όπου τα πάντα είναι πιθανά», τόνισε ο CR7 και συνέχισε:

«Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Θα γίνει ένας σκληρός αγώνας. Είμαστε αήττητοι στο τουρνουά έως τώρα κι ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και στον τελικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες» παραδέχθηκε ο διάσημος άσος σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο που εργάζεται στο αρμόδιο τμήμα της UEFA, Ούγκο Πιέτρα.

Ο Ρονάλντο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι «η Πορτογαλία θα κατακτήσει το πρώτο σημαντικό τρόπαιο της», ενώ το γεγονός ότι είναι ο πρώτος παίκτης, που σκοράρει σε τέσσερις διοργανώσεις του EURO δεν τον αγχώνει ιδιαίτερα: «Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία. Νιώθω καλά, νιώθω νέος και δυνατός. Αυτό που θέλω περισσότερο, είναι να συνεχίσω στον δρόμο των επιτυχιών

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...