Πολάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες σε πολιτικά πρόσωπα

Πολάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες σε πολιτικά πρόσωπα

Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τονίζει ότι, «Ο τρόπος που δουλεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σύστημα της Δικαιοσύνης δημιουργεί το αίσθημα και το αποτέλεσμα της τελικής ατιμωρησίας».

Όπως σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, έχουν διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, «αλλά κάποιοι εισαγγελείς δεν τις προχωράνε, βρίσκονται στα συρτάρια».

Ο ίδιος ασκεί κριτική στην ΠΟΕΔΗΝ λέγοντας ότι «δημοσιεύει fake news και διοργανώνει fake διαδηλώσεις…», ενώ «ο τρόπος της είναι οργανικό στοιχείο της γραμμής της “αριστερής παρένθεσης”».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την επισκευή των F-16 και την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τις αποδίδει σε «συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων», καθώς όπως τονίζει «δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες σε πολιτικά πρόσωπα», ενώ ταυτόχρονα «στοχοποιούν τον μικρό εταίρο της κυβέρνησης, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες πτώσης της».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311134-Polakes-Kapoioi-den-mporoyn-na-dianoethoyn-oti-kleinoyn-doyleies-choris-na-pephtoyn-mizes-se-politika-prosopa ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...