Πολυβόλο στην πρεμιέρα ο Άρης 5-0 τον Αιγινιακό

Πολυβόλο στην πρεμιέρα ο Άρης 5-0 τον Αιγινιακό

Άρης

Περίπου 30 λεπτά ήταν αρκετά για τον Άρη προκειμένου να ξεκινήσει νικηφόρα τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Αιγινιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0 από τους ορμητικούς «κίτρινους» που απέδωσαν ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και τελικά επικράτησαν με 5-0.

Στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» υπήρξε περιορισμένη προσέλευση το μεσημέρι του Σαββάτου για την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στο πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν επέτρεψε ο Άρης στο α’ ημίχρονο μετατρέποντας το ματς σε επιθετικό μονόλογο. Σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκαν οι Κάσσος και Πλατέλλας δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες μαζί με τον Πασά. Οι δύο εξτρέμ του Άρη συνεργάστηκαν άψογα αρκετές φορές, όπως στο 19ο λεπτό, όταν άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Ο Κάσσος μπήκε επικίνδυνα από αριστερά στην περιοχή του Αιγινιακού και ο Πλατέλλας πήρε την πάσα και άνοιξε λογαριασμό στη φετινή σεζόν.

Στο 25’ έγινε το 2-0 έπειτα από κλέψιμο του Βαλεριάνου, που έδωσε ασίστ στον Πασά που πλάσαρε εύστοχα.

Ο Αιγινιακός υπέφερε αμυντικά δεχόμενος μεγάλη πίεση από τον Άρη Οι Θεσσαλονικείς αποδεικνύονταν επικίνδυνοι και στις στατικές φάσεις και από μία εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά πραγματοποιώντας το 3-0 στο 31′.

Ο Άρης έριξε «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, οι Μπαργκάν και Καπνίδης που πέρασαν ως αλλαγές συνεργάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να πλασάρει για το 4-0 στο 75ο λεπτό.

Ο Αιγινιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο διότι ο Πολύζος πέρασε εκτός γηπέδου μετά από σύγκρουση με τον Αντωνιάδη στο 77’ κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές για την ομάδα της Πιερίας.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή με τον Μπαργκάν να πλασάρει άψογα μετά την κάθετη πάσα του Καπνίδη.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (38’ λ.τρ. Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (52’ Μπαργκάν), Κάσσος (65’ Καπνίδης), Πασάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46’ λ.τρ. Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46’ Καρακώστας), Δωματάς (64’ Σισέ).

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/307298-Polybolo-sten-premiera-o-Ares-5-0-ton-Aiginiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...