Πολύτιμη ισοπαλία – Mοιραίος ο Μαρκόφσκι!

Πολύτιμη ισοπαλία (0-0) πήρε ο Παναιτωλικός στην έδρα του Πλατανιά, σ’ ένα παιχνίδι όμως που θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς είχε κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει, με αποκορύφωμα το ”άχαστο” τετ α τετ του Μαρκόφσκι στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πλατανιάς παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας όντας αήττητος και έχοντας 8 βαθμούς έπειτα από 4 μάτς πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Παναιτωλικού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι διατηρεί το αήττητο, μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκόλ, έφτασε τους 5 βαθμούς , όμως υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην επίτευξη του γκόλ με τους δύο βασικούς επιθετικούς Μαρκόφσκι και Τομανέ να μην έχουν σκοράρει ακόμα, και το γκόλ να αγνοείται για δεύτερο παιχνίδι. Πολύ καλή η αμυντική τετράδα, με τον Κλέσιο να τα πηγαίνει περίφημα ως δεξί μπάκ!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός στερούνταν δημιουργίας παιχνιδιού και φάσεων, χωρίς να έχει δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία. Ο Πλατανιάς απείλησε με τις κεφαλιές των Καρυπίδη στο 29′ και Γιακουμάκη στο 32′ όντας οι μοναδικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχασε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και στο 50′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του Τομανέ έπειτα απ’τη σέντρα ακριβείας του Ουάρντα, να περνάει ελάχιστα έξω απ’το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου. Ο Λεντέσμα βοήθησε όταν και πέρασε αλλαγή στο 58′ στη θέση του κακού Φερέιρα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ουάρντα έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς σε ωραία προσπάθεια απ’τα δεξιά του Κλέσιο και σέντρα του Μοζαμβικανού χαμηλή και επικίνδυνη, στο ύψος της μικρής περιοχής και σε πλεονεκτική θέση, ο Ουάρντα έστειλε τη μπάλα άουτ! Ο Παναιτωλικός άντεχε την πίεση του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δημιουργούσε και επικίνδυνες ευκαιρίες! Η τελευταία και πιο κραυγαλέα στο 88′ όταν ο Λεντέσμα έδωσε έτοιμο γκόλ στο Μαρκόφσκι, αλλά εκείνος σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ νικήθηκε απ’ τον Σωτηρίου. Το τελευταίο σφύριγμα και το τελικό 0-0 άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες. Ντεμπούτο για τον Καμαβουάκα που πέρασε στη θέση του Μάκου στο 75′.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν το 4-2-3-1

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Κούσας, Ροντρίγκες, Κλέσιο, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος(75′ Καμαβουάκα), Ουάρντα(87′ Ρότσα), Τομανέ, Φερέιρα(58′ Λεντέσμα), Μαρκόφσκι

Πλατανιάς : Σωτηρίου, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος(65′ Στάθης), Βάντερσον, Γκνίατιτς, Στανισάβλιεβιτς(82′ Γουνδουλάκης), Μουνάφο(65′ Ντίνας), Μανούσος, Μενδρινός, Γιακουμάκης

Πολύ καλή η διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου, όπως και των βοηθών του.

Πλέον ξεκούραση για τις δύο ομάδες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας και δράση ξανά σε δύο εβδομάδες.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...