Πλούσιο ήταν το μενού που προσέφερε ο πρωθυπουργός στο δείπνο που παρέθεσε στα μέλη του Ecofin στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Το μενού περιελάμβανε τρία πιάτα ξεκινώντας από παραδοσιακά ορεκτικά, όπως, μελιτζανοσαλάτα, τυρόπιτα με φέτα, χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια γιαλαντζί και άλλα πολλά.
Το κυρίως πιάτο περιελάμβανε ψάρι σφυρίδα, ενώ υπήρχε και γευστικό επιδόρπιο με παγωτό καϊμάκι.
Μαζί με το γεύμα οι καλεσμένοι μπορούσαν να γευθούν παραδοσιακό τσίπουρο, προφανώς σε ένα τρικ του Γιάννη Στουρνάρα για να πείσει τους ομολόγους του να συμφωνήσουν τον μειωμένο φόρο κατανάλωσης για τα παραδοσιακά αλκοολούχα ποτά!