Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Μ. Παρασκευή

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Μ. Παρασκευή
Τοπικές βροχές στα ανατολικά και λίγα χιόνια στα ορεινά αναμένονται την Μ. Παρασκευή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες αναμένεται ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη όπου η θερμοκασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα είναι ο καιρός στα Νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με τη θερμοκρασία από 04 έως 19 βαθμούς.

Ίδιος καιρός και στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, με τη θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στα νησιά και στα ορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τη νύχτα θα σταματήσουν.
Η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και τα ανατολικά οπού είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της Πάρνηθας και της Πεντέλης. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Το θερμόμετρο θα δείξει από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...