Πρεμιέρα με νίκη για Βαλένθια

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε, με τις ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεκινούν την Τρίτη. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, απ’ όπου θα επιλέξουμε τον άσσο της Βαλένθια κόντρα στη Λας Πάλμας, ενώ θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και η αναμέτρηση Ρεμς – Ερυθρός Αστέρας για τη Β’ Γαλλίας.
Σας θυμίζουμε ότι στο εξειδικευμένο σάιτ www.bethome.gr, που αποτελεί δουλειά του Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Betshop.
Ξεκινούν με «τρίποντο» οι «νυχτερίδες»
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βαλένθια – Λας Πάλμας, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.82. Μπορεί ο Πάκο Αγιεσταράν να ξεκίνησε ως υπηρεσιακός τεχνικός της Βαλένθια προς το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, όμως η σαφής βελτίωση της εικόνας της ομάδας οδήγησε στη μονιμοποίησή του. Έτσι, οι «νυχτερίδες» ξεκινούν τη φετινή σεζόν με το… μοντέλο Αγιεσταράν, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουν στα «υψηλά πατώματα» του πίνακα (πέρσι κατέλαβαν τελικά τη 12η θέση). Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μέτρησε η Βαλένθια στα τέσσερα πιο δυνατά καλοκαιρινά φιλικά. Τέσσερα τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ξεχωρίζει ο επιθετικός Νάνι, για την απόκτηση του οποίου δόθηκαν 8,5 εκατ. ευρώ στη Φενερμπαχτσέ. Αποκτήθηκαν, επίσης, ο μέσος Μεντράν και ο δεξιός μπακ Μοντόγια, ενώ ο μέσος Μάριο Σουάρεθ ήρθε ως δανεικός από τη Γουότφορντ. Στον αντίποδα, μπήκαν στα ταμεία 35 εκατ. ευρώ από την πώληση στην Μπαρτσελόνα του μέσου Αντρέ Γκόμες. Ο Αγιεσταράν τόνισε χαρακτηριστικά ενόψει της σημερινής πρεμιέρας: «Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, θα δώσουμε χαρές στους… εαυτούς μας και στον κόσμο μας».
Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, τερμάτισε στην 11η θέση του πίνακα στο περσινό πρωτάθλημα, όντας απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία της (καθώς ο βασικός στόχος ήταν η παραμονή). Μεγάλο μερίδιο στη θετικότατη εικόνα της διεκδικεί ο προπονητής, Κίκε Σετιέν, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στο «τιμόνι» των νησιωτών. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα μέτρησαν οι φιλοξενούμενοι στα επτά καλοκαιρινά φιλικά, ενώ θυμίζουμε ότι έφυγαν αήττητοι από αμφότερες τις επισκέψεις τους στο «Μεστάγια» την περσινή σεζόν. Όσον αφορά το ρόστερ, η ομάδα αγόρασε τα πλήρη δικαιώματα του κεντρικού αμυντικού Λέμος από τη Ρουμπίν Καζάν (αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός), ενώ αποκτήθηκαν επίσης ο δεξιός μπακ Μίτσελ, ο αριστερός μπακ Έλντερ Λόπες, ο μέσος Ματέο Γκαρσία και οι επιθετικοί Λιβάγια και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (ελεύθερος από Μίλαν). Αρκετά μέλη του περσινού ρόστερ αποτελούν παρελθόν,ενώ «κρέμασε τα παπούτσια» του ο εμβληματικός μέσος Βαλερόν στα 41 του χρόνια. Μπορεί να ξεκινήσει με νίκη η ανανεωμένη Βαλένθια.
Δε χάνει ο Ερυθρός Αστέρας
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ρεμς – Ερυθρός Αστέρας, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Χάβρη για το Λιγκ Καπ πριν από δύο εβδομάδες ήταν το «καμπανάκι» που χρειαζόταν προκειμένου να αρχίσει να εκτιμά περισσότερο την προσήλωση στην αμυντική τακτική. Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, έπαιξε στην έδρα της Βαλενσιέν με μοναδικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα της και φάνηκε πως πήρε το μάθημά της. Η τακτική του Ντερ Ζακαριάν επιβραβεύθηκε απόλυτα, καθώς η ομάδα του πήρε σχετικά «ξεκούραστα» τον βαθμό και το 0-0 σε μια αρκετά δύσκολη έδρα και έδειξε πως όταν θέλει να αμυνθεί σωστά, μπορεί πράγματι να το πράξει. Στα αγωνιστικά της νέα, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δύο μέσοι, Ντεβό και Ριγκονάτο, που έμειναν εκτός για να τα ξεπεράσουν. Εντύπωση προκαλεί ο αποκλεισμός του Σαρμπονιέ από την αποστολή, που κανονικά θα επέστρεφε μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών. Απ’ την άλλη, αν η μέχρι τώρα εικόνα του Ερυθρού Αστέρα στα επίσημα παιχνίδια ήταν ικανή να προκαλέσει ανησυχία, τότε η εντός έδρας βαριά ήττα από τη Μπρεστ με 3-0 στο τελευταίο του πρωταθλήματος, πρέπει να γεμίσει με προβληματισμό. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη, αλλά το σημαντικότερο –όπως φάνηκε και κόντρα στη Μπρεστ- είναι πως μέσα στο γήπεδο δεν σημειώνουν καμία απολύτως πρόοδο. Δε δημιουργούν ευκαιρίες, δεν βελτιώνουν την αμυντική λειτουργία και, γενικά, ο βαθμός που παίρνουν, ως τώρα, είναι πάρα πολύ κακός. Παρ’ όλα αυτά, ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, έχει δείξει από πέρυσι ότι έχει δυνατότητες και κόντρα στη μη πειστική Ρεμς θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...