Προέχει η ασφάλεια των πολιτών λένε κάτοικοι του Λυγιά για τις καταγγελίες της ΑΔΚΝ περί καθαριότητας ιδιωτικών χώρων από τον δήμο.(Ηχητικό)

Καταγγελία η οποία συνοδευόταν με σχετικές φωτογραφίες για καθαρισμό ιδιωτικής περιουσίας στον Λυγιά Ναυπάκτου έκανε με ανακοίνωσή της η ΑΔΚΝ χθες.

Το Nafpaktianews θέλοντας να αγγίξει περισσότερο το θέμα συνομίλησε με κάτοικο της περιοχής,αλλά και τον πρόεδρο της γειτονικής τοπικής κοινότητας Ξηροπηγάδου Κ.Μουλά.

Και οι δύο τόνισαν την αναγκαιότητα της παρέμβασης αυτής από την πλευρά του δήμου,αφού στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πλατάνι στην άκρη του δρόμου,που μείωνε την ορατότητα των οδηγών οι οποίοι ήθελαν να βγουν από τον παράδρομο στην κεντρική αρτηρία.

Μάλιστα το γεγονός αυτό δυσκόλευε ακόμη περισσότερο τα πράγματα,αφού ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει ελαφριά στροφή.

Ακούστε τι δήλωσαν για το θέμα στον συνεργάτη μας Β.Δελημάρη τόσο ο κάτοικος της περιοχής Λ.Χρυσανθόπουλος,όσο και ο πρόεδρος της τ.κ.Ξηροπηγάδου και κάτοικος επίσης της περιοχής Κ.Μουλάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...