Προβάδισμα ανόδου για την Ακαδημία Ναυπάκτου.Βίντεο τα γκολ του αγώνα

Βίντεο Βασίλης Κασόλας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ – ΑΚ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 0-2

Προβάδισμα ανόδου πήρε η Ακαδημία Ναυπάκτου μετά τη νίκη της με 0-2 μέσα στην Ποταμούλα, φτάνοντας στους 7β μόλις δύο πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Τρύφου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας. Δεν έγιναν όμως απειλητικοί με εξαίρεση ένα σουτ του Σοφρώνη στο 5΄  που απέκρουσε ο Απονιάδης.  Αυτό που έλλειπε από τους γηπεδούχους, το είχε η Ακαδημία. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς πιο επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο μέρος και να γίνουν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 24΄ ο Τσίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ράμμος με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν προφανή στόχο να πιέσουν αλλά δεν τους βοήθησε το γεγονός ότι έμειναν από δυνάμεις. Η Ακαδημία έχοντας πιο φρέσκα πόδια και περισσότερες ανάσες διαχειρίστηκε σωστά το ματς και έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Μοναδικές στιγμές που απειλήθηκε ήταν στο 64΄ όταν το σουτ του Παπαθανάση Ε. έφυγε λίγο άουτ και στο 71΄ κεφαλιά του ίδιου παίχτη είχε την ίδια τύχη.

Καλύτεροι των νικητών οι Σιαμάς, Χατζάρας και Ράμμος, ενώ από την Ποταμούλα ξεχώρισαν οι Παπαθανάσης Ε, Παπαθανάσης Ε και Σοφρώνης.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μυλωνά, Πυλαρινού και Παππά.

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ: Παπαθανάσης Α, Τσιλιμαντός, Κακκαβάς (83΄ Μπακογιάννης), Παπαθανάσης Ε, Παπαθανάσης Χ, Σοφρώνης, Τηγανίτας, Ανδρώνης (70΄ Ταφίλης), Πρατάρης, Γκέκας, Πανάκης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Απονιάδης, Δημητρόπουλος, Κασόλας, Μπούζας, Πελέκης, Σιαμάς, Καρβούνης (55΄ Τσουνης), Αντύπας, Χαντζάρας, Ράμμος, Τσίκας (89΄ Σκαλιώτης)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...