Προβάδισμα η Άστρα, κερδίζει η Σασουόλο

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Πέντε παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, τα τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το ένα από το αντίστοιχο του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Mybet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Με κάλυψη η Άστρα
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο έρχεται από τη Ρουμανία και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Βιτορούλ – Άστρα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ η Βιτορούλ, η οποία έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι φιλοξένησε την Ντιναμό Βουκουρεστίου, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 1-2. Αν και προηγήθηκε με το τέρμα του Τανάσε στο έκτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, εν τέλει δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το υπέρ της σκορ. Στον ένα βαθμό της ισοπαλία αρκέστηκε η Άστρα, από την πλευρά της, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παντούρι, την προηγούμενη αγωνιστική. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μάλλον ευχαριστημένος ο Σουμούντικα με την ισοπαλία, καθώς η ομάδα του αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερο από ένα ημίχρονο, μετά και την αποβολή του Φιλίπε Τεϊσέιρα στο 43ο λεπτό. Παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θεωρούμε ότι σήμερα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.
Με τα γκολ στην Μπουντεσλίγκα
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα, Ίνγκολσταντ – Γκλάντμπαχ. Έπρεπε να περάσουν πέντε αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ίνγκολσταντ. Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Χάσελχουτλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάλκε (3-0 εντός έδρας), πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη που το ανέβασε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γκλάντμπαχ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σούστερ επικράτησε των Στουτγκάρδη (4-0 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0 εντός έδρας) και Χέρτα (5-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Βόλφσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας) και Σάλκε (2-1 εκτός έδρας). Αναμένουμε αρκετά γκολ στη σημερινή αναμέτρηση, θα πάμε επιλέξουμε το Over.
Νίκη για Σασουόλο
Επόμενη επιλογή, ο «άσσος» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα της Serie A, Σασουόλο – Τζένοα. Μετά από δύο αγωνιστικές, στις οποίες μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουντινέζε (1-1 εντός έδρας) και γνώρισε την ήττα από τη Γιουβέντους (1-0 εκτός έδρας), η Σασουόλο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Κάρπι, συνεχίζοντας τη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Αήττητοι παραμένουν οι «νεροβέρντι» στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους, μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Τζένοα, από την άλλη, δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της. Πιο συγκεκριμένα, στις πέντε τελευταίες «εξόδους» τους έχουν μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες και δύσκολα θα κατορθώσουν να πάρουν κάτι καλό κόντρα στη Σασουόλο.
Κερδίζει η Κλαμπ Μπριζ
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «άσσος» σε απόδοση 2.15 στο ματς του πρωταθλήματος του Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη. Καρδιά και χαρακτήρα πρωταθλητή έβγαλε η Κλαμπ Μπριζ την περασμένη εβδομάδα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στην Οστάνδη και κατάφερε να επικρατήσει 0-1, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο απ’ το 19’, έχοντας ήδη προλάβει να σκοράρει στο 14’. Άντεξε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, για την ακρίβεια ήταν η ομάδα που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και δικαιούταν δεύτερο γκολ. Έτσι εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Γάνδης με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και πήρε με το «καλημέρα» διαφορά τεσσάρων πόντων απ’ τη συνδιεκδικήτρια του τίτλου, την οποία σήμερα μπορεί να πάει στους 7! Με το «αριστερό» ξεκίνησε στα πλέι οφ η Γάνδη, από την άλλη, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Θεωρητικά, ήταν το πιο εύκολο ματς των πλέι οφ (εντός έδρας, με την ομάδα που μπήκε ως έκτη), ωστόσο τα «βουβάλια» δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Βρέθηκαν να χάνουν απ’ το 35’, ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα στο δεύτερο μέρος (57’), είχαν μπροστά τους περισσότερα από 30 λεπτά για να φτάσουν στην ανατροπή, έκαναν φάσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Κλαμπ Μπριζ έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.
Over το Κηφισιά – ΠΑΟ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κηφισιά – Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το Over 150.5 πόντοι σε απόδοση 1.87. Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 και η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που δεν είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Η Κηφισιά αυτή τη στιγμή είναι Πέμπτη, ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ, αλλά τον έχει νικήσει δύο φορές οπότε επικρατεί στην ισοβαθμία. Αν σήμερα η Κηφισιά νικήσει, τότε είναι οριστικά πέμπτη, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα είναι πέμπτη μόνο αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ από την Καβάλα στον αγώνα που διεξάγεται την ίδια ώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και για να τερματίσει πρώτος χρειάζεται νίκη δική του και ήττα του Ολυμπιακού από τον ΑΓΟΡ στο ΣΕΦ, κάτι που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί, ειδικά τώρα που ο Ολυμπιακός δεν έχει πια Euroleague. Στα τελευταία παιχνίδια της η Κηφισιά παρουσίασε τα σκορ 87-90 με Κολοσσό, 100-88 με ΑΓΟΡ και 97-59 ήττα από τον Ολυμπιακό στο ματς που υπήρξε το παράδοξο 21-0 της τρίτης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός θεωρούμε ότι είναι αδιάφορος και όπως τελευταία δεν δίνει πολύ σημασία στην άμυνα έτσι αναμένουμε και σήμερα. Επιλέξαμε το Over 150.5 που βγαίνει ως συμπέρασμα από την εσχάτως συμπεριφορά των δύο ομάδων λοιπόν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...