Προβολή και στρατηγική στήριξη του Αντιρρίου από πλατφόρμα φορέων

Τη Δευτέρα 16/07/2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», ύστερα από κάλεσμα του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου, Τσουκαλά Παναγιώτη, με θέμα τη τουριστική προβολή του Αντιρρίου για την τουριστική σεζόν του 2018, με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ».
Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ κ. Φρέρης Γιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος κ. Τελώνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών & Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Σούζας Ταξιάρχης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παπαϊωάννου Αποστόλης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου κ. Τσουκαλάς Παναγιώτης, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνάντησης.
Κατά τη σύσκεψη συμφωνήθηκε από τις παριστάμενες πλευρές το πλήρως υποστηριζόμενο από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πλάνο τουριστικής προβολής του Αντιρρίου, το οποίο περιλαμβάνει:
• Επίσημο βίντεο το οποίο θα προβάλλεται καταρχάς στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
• Καταχωρήσεις σε free-press της Αθήνας
• Διαρκής προβολή μέσω ανακοινώσεων του ΑΠΕ – ΜΠΕ
• Έντυπο υλικό που θα διατίθεται στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και στους πελάτες της, αλλά και σε τουριστικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις του Αντιρρίου
Είναι δεδομένο πως όλοι οι πιο πάνω φορείς θα συμβάλλουν συνειδητά και έμπρακτα στην ανάδειξη της προβολής του Αντιρρίου, για την τουριστική περίοδο και ταυτόχρονα ενστερνίζονται τη στρατηγική επιλογή να καταστεί το Αντίρριο ενδιάμεσος σταθμός των ταξιδιωτών του νέου αυτοκινητοδρομικού δικτύου της χώρας.

Φωτογραφία του χρήστη Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας&Δωρίδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...