«Προβολείς» στη Νέα Σμύρνη

ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE                                                                                        

Το ματς, Πανιώνιος – Ολυμπιακός, «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Με πολύ καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ, αλλά με αρκετές απουσίες, θα παραταχθεί απόψε στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός απέναντι στον φορμαρισμένο Πανιώνιο (20:30, Novasports).

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση με 9 βαθμούς και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι αυτή που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (αρκεί να νικήσει αύριο ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός τη Ξάνθη), ενώ οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην 4η εφετινή τους νίκη και να αποδείξουν ότι η μέχρι τώρα πορεία τους δεν είναι τυχαία.

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες, Κώστα Φορτούνη και Ντε Λα Μπέγια, καθώς και τους Όσκαρ Καρντόσο, Πάρντο, Σιόβα.

Ο αποκλεισμός του Παραγουανού αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του. Στην θέση του επιλέχθηκε ο Πασιένσια, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα για να ξεκουραστεί ο Ιντέγε.

Πρόβλημα στην θέση των στόπερ αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, καθώς ο πιο φορμαρισμένος κεντρικός αμυντικός του, ο Σπύρος Ρισβάνης, έμεινε εκτός αποστολής. Ο νεαρός υπέστη θλάση Α΄ βαθμού στο δικέφαλο γεγονός πουυ αναγκάζει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αλλάξει τα σχέδιά του.

Η «αυλαία» της 7ης ημέρας θα ανοίξει στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα (16:00), ενώ στις 18:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πλατανιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...