Προγνωστικά Στοιχήματος: Βραζιλία και Παγκόσμιο U19 στο επίκεντρο

Η χώρα μας βιώνει κρίσιμες στιγμές, καλώς ή κακώς, όμως, ο αθλητισμός συνεχίζεται, προσφέροντάς μας μία διέξοδο από την πιεστική καθημερινότητα. Η ποδοσφαιρική δράση στη Βραζιλία θα απασχολήσει σήμερα το Betarades.gr, ενώ προτάσεις προκύπτουν και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19.
Κερδίζει η Σπορτ Ρεσίφε
Ξεκινάμε, λοιπόν, από τον αγώνα Σπορτ Ρεσίφε – Ιντερνασιονάλ για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.20. Η Σπορτ Ρεσίφε, κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία και από τη δύσκολη έδρα της Σαπεκοένσε και παρέμεινε μόνη της στην κορυφή με 19 βαθμούς και στους δύο πάνω από τους διώκτες της. Εκτός των άλλων έμεινε και η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα. Το απόλυτο νικών μετρά, μάλιστα, σε σύνολο πέντε αγώνων μπροστά στο κοινό της.
Η Ιντερνασιονάλ από την πλευρά της, κερδίζει συνεχώς έδαφος στη βαθμολογία και σημαντικά τη βοήθησε η νίκη επί της Σάντος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από το Βαλντίβια, λίγο πριν τα 80 λεπτά αγώνα. Δεν είχε μπει καλά στο ματς, αλλά από το μισάωρο και μετά πήρε τα πάνω της, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας μεταξύ αυτών και δοκάρι. Ανακουφισμένος εμφανίστηκε μετά το ματς ο τεχνικός Ντιέγκο Αγκίρε, που διεμήνυσε ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα στα επόμενα παιχνίδια, για να δώσει χρόνο ξεκούρασης σε αρκετούς. Φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση η Σπορτ Ρεσίφε και θα τη στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τον «Άσσο».
Δύο επιλογές από το Παγκόσμιο U19
Συνεχίζουμε με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις. Η πρώτη, το Over 153.5 πόντοι σε απόδοση 1.87 στο ματς Καναδάς – Νότια Κορέα. Καταπληκτική και χθες η ομάδα του Καναδά αφού με τη συντριβή της Ιταλίας με 78-54 τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου C με ρεκόρ 3-0. Η καταπληκτική άμυνα του Καναδά έκανε πάλι την εμφάνισή της και έπειτα το «ρευστό» 35-30 του ημιχρόνου ξέφυγε έτσι ώστε να μην απειληθεί καν σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου. Η Νότια Κορέα υπέστη την τρίτη της ήττα στον όμιλο D, από την Δομινικανή Δημοκρατία με 102-89, και τερμάτισε τελευταία. Η επίθεσή της ήταν εξαιρετική αλλά η άμυνά της πάλι απαράδεκτη με αποτέλεσμα εκεί που διεκδικούσε στα ίσια τη νίκη να καταρρεύσει επειδή οι αντίπαλοι ευστόχησαν σε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις. Ο Καναδάς είναι η πιο αμυντική ομάδα του τουρνουά και θριάμβευσε σε δύσκολο όμιλο με Αυστραλία και Ιταλία. Αντίστοιχα η Κορέα είναι πιο επιθετική ομάδα του τουρνουά που έχει δεχθεί ήδη δύο 100ρες. Αν ο Καναδάς θέλει, θα βάλει και αυτός 100 πόντους στην απαράδεκτη άμυνα της Κορέας και αυτή μπορεί να σκοράρει 70-75 πόντους. Over 153.5, λοιπόν.
Η δεύτερη, το Over 142.5 πόντοι σε απόδοση 1.87 στον αγώνα Αυστραλία – Σερβία. Το πιο δυνατό ματς της φάσης των «16» είναι το Αυστραλία – Σερβία. Η Αυστραλία αν και τερμάτισε τρίτη στον όμιλο C είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά εμφανώς χειρότερη από άλλες χρονιές. Η Σερβία ίσως και να επέλεξε να χάσει χθες ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος μέχρι τον τελικό χωρίς την παρουσία των ΗΠΑ. Πάντως αν συνέβη αυτό θα πρέπει να «εξαργυρώσει» την επιλογή της στον πολύ δύσκολο αγώνα με την Αυστραλία. Με χάντικαπ +6.5 που προσφέρεται αυτή τη στιγμή ο αγώνας υπέρ της Αυστραλίας δεν βγαίνει κάποια προφανής επιλογή. Ίσως λόγω της κρισιμότητας να πρέπει να πάμε με την Αυστραλία αλλά επειδή αυτή έχει κενά διαστήματα ίσως βρεθεί καλύτερο πλεονέκτημα στο live. Ένα στατιστικό της Σερβίας είναι ότι κάνει τα περισσότερα φάουλ στο τουρνουά με 28 ανά αγώνα. Αν χθες η Ελλάδα ήταν πιο εύστοχη (26/39 είχε) το σκορ θα είχε πάει ψηλότερα από το 69-60. Η Σερβία δεν είναι καμιά άκρως αμυντική ομάδα και σουτάρει με 50% περίπου σε 65 προσπάθειες. Αντίστοιχα η Αυστραλία σουτάρει με 43% σε 71 προσπάθειες. Όλα τα παραπάνω δηλαδή οι βολές και οι εντός πεδιάς προσπάθειες των ομάδων οδηγούν στο Over 142.5 που θα ενισχυθεί αν δεν κερδίσει πολύ εύκολα η Σερβία.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...