Προγνωστικά Στοιχήματος: Γρήγορο γκολ στον Πειραιά, πρόκριση για Ντιναμό Κιέβου

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι, το οποίο αποτελείται κυρίως απ’ τις αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχωρίζει η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν την ανατροπή της ήττας 2-0 στο πρώτο ματς. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στο υπόλοιπο πρόγραμμα, με πολλές εξ αυτών να είναι «ανοιχτές» σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr απ’ το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την Ευρωλίγκα.
Περνάει η Ντιναμό Κιέβου
Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά μας απ’ το Στοίχημα ΟΠΑΠ, με την πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην Γκινγκάμπ σε απόδοση 1.85. Με 2-1 επικράτησε της Ντιναμό η Γκινγκάμπ την περασμένη εβδομάδα, με τους Ουκρανούς όμως να τελειώνουν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες. Φυσικά, η Ντιναμό όχι μόνο καλείται σήμερα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, αλλά θα πρέπει παράλληλα, να βρει τρόπους να καλύψει τα κενά των βασικών Γιαρμολένκο και Μπελχαντά, οι οποίοι τίθενται εκτός λόγω τιμωρίας. Παίζει πάντως σήμερα έχοντας και την εμπειρία στο πλευρό της, ενώ παρά τις απουσίες της είναι το φαβορί για πρόκριση. Είχε την τύχη με το μέρος της η Γκινγκάμπ κόντρα στη Ντιναμό, κατάφερε να κάνει την ανατροπή παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο και έχει μπει πλέον σε θέση οδηγού για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Φυσικά, θα χρειαστεί και σήμερα την τύχη, προκειμένου να καταφέρει να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Δεν έχουν την ποιότητα των Ουκρανών οι Γάλλοι, θα είναι θαύμα αν αντέξουν σήμερα στο Κίεβο.

Γκολ πριν το μισάωρο στο Φάληρο
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ντνίπρο, όπου επιλέγουμε χρόνο επίτευξης 1ου γκολ πριν το 31’ σε απόδοση 1.90. Υποχρεωμένος να θυμηθεί μερικές απ’ τις πιο σπουδαίες μεσοβδόμαδες βραδιές του είναι σήμερα ο Ολυμπιακός, αν θέλει να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ντνίπρο, αποστολή που είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Άλλωστε, οι Ουκρανοί μπορεί να κέρδισαν το πρώτο ματς, έχοντας μάλιστα εικόνα που έδειχνε ότι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για κάποια σπουδαία ομάδα. Εντός έδρας είναι άλλη ομάδα, στην Ευρώπη συνήθως φορούν το… καλό «κοστούμι» και έτσι σήμερα φιλοδοξούν να κάνουν την ανατροπή. «Κλειδί» φυσικά, είναι να μη δεχτούν γκολ, καθώς σ’ αυτό το σενάριο θα θέλουν 4 γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι στα τελευταία 12/15 εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Ολυμπιακός σκόραρε τουλάχιστον μια φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Τα καταφέρνει η Φέγενορντ
Πάμε στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Ρόμα, όπου επιλέγουμε την πρόκριση για τους Ολλανδούς σε απόδοση 1.95. Μια προβληματική σεζόν από την αρχή, πάει να αποκτήσει νόημα, μετά το αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο», αφού μια πρόκριση επί της Ρόμα, δεν είναι και μικρό επίτευγμα για τη φετινή Φέγενορντ. Είχε και τη βοήθεια της τύχης στην Ρώμη, ωστόσο πήρε την ισοπαλία, ενώ την Κυριακή, έκανε σπουδαία εντός έδρας ανατροπή επί της Εξέλσιορ και πήρε τη νίκη, για το πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τη Ρόμα, εδώ και πολύ καιρό, έχει αγωνιστικά θέματα και σίγουρα δε θυμίζει την ομάδα που όλοι θαύμαζαν στην αρχή της σεζόν. Στο πρώτο ματς με την Φέγενορντ, ήταν και άτυχη πάντως, αφού δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Την Κυριακή στην έδρα της Βερόνα, έμεινε σε μία ακόμα ισοπαλία και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με την Νάπολι να την πλησιάζει.

Αντέχει η Τορίνο
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Τορίνο, εκεί όπου επιλέγουμε το Χ2 για τους Ιταλούς σε απόδοση 1.95. Το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ διατηρεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) κόντρα στην Τορίνο την προηγούμενη βδομάδα στην Ιταλία. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη μέχρι τώρα κάκιστη πορεία του στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο οποίος κατατάσσεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία, στοχεύοντας στην πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων η Τορίνο. Το συγκρότημα του Τζαμπιέρο Βεντούρα παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα στις Κάλιαρι (1-1 εντός έδρας), Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-2 εντός έδρας) και Φιορεντίνα (1-1 εκτός έδρας). Η τελευταία ανέβασε τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της «γκρανάτα», εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τους Βάσκους.

Δε χάνει η Άντερλεχτ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Γιουρόπα Λιγκ, με το Χ2 στην αναμέτρηση Ντιναμό Μόσχας – Άντερλεχτ σε απόδοση 2.03. Φανερά επηρεασμένη απ’ την αγωνιστική αποχή περίπου 2 μηνών, η Ντιναμό Μόσχας δε θύμισε κόντρα στην Άντερλεχτ την ομάδα που «σάρωνε» τα πάντα μέχρι τον Δεκέμβριο. Έπαιξαν παθητικά οι Ρώσοι, γνωρίζοντας ότι η έλλειψη ρυθμού θα «βγει» κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς, τακτική που τελικά απέδωσε αφού τους έδωσε το 0-0 ενόψει της ρεβάνς. Η εκτός έδρας ισοπαλία είναι πάντα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αν σήμερα δεχτούν γκολ θα πρέπει να σημειώσουν δύο για να βρεθούν σε κατάσταση πρόκρισης. Η Άντερλεχτ στον αντίποδα, πίεσε πολύ, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, δικαιούταν ένα γκολ, το οποίο όμως τελικά δεν ήρθε. Η Άντερλεχτ έμεινε στο 0-0 με την Ντιναμό Μόσχας, αποτέλεσμα που δεν την κάνει φαβορί, αλλά της δίνει την ευκαιρία με ένα γκολ σήμερα να φέρει την κατάσταση προς τη μεριά της. Είναι βέβαιο ότι οι Βέλγοι θα παίξουν πιο «κλειστά» σήμερα, θα ψάξουν την αντεπίθεση και στην πορεία του αγώνα ενδεχομένως να αναζητήσουν με περισσότερο ζήλο ένα γκολ. Σε αρκετά καλή κατάσταση η Άντερλεχτ, στα τελευταία 15 ματς για όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκε μόλις μια φορά.

Με το Over 160 στο Νόβγκοροντ
Φινάλε στα προγνωστικά, με την αναμέτρηση της Ευρωλίγκα Νίζνι Νόβγκοροντ – Αρμάνι Μιλάνο, όπου επιλέγουμε το Over 160 σε απόδοση 1.90.Νίζνι και Μιλάνο βρίσκονται σε κακή βαθμολογική θέση και οι πιθανότητες πρόκρισής τους είναι ελάχιστες. Ιδιαίτερα για την Αρμάνι η πρόκριση είναι αδύνατη αποστολή ενώ για τη Νίζνι, που έχει μία νίκη παραπάνω, οι πιθανότητες είναι απλά περισσότερες. Ο ρυθμός που δίνει τελευταία η Νίζνι στα παιχνίδια της ευνοούν σε κάποιο Over. Το όριο 160 πόντων είναι κάπως «τσιμπημένο» αλλά η εν γένει συμπεριφορά της Αρμάνι στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (97-75 στη Μόσχα, 102-83 στην Βιτόρια) δείχνουν άλλο ένα μεγάλο σκορ απόψε. Άλλωστε δεν έχει κάτι να χάσει η Αρμάνι από τον αποψινό αγώνα. Είτε ηττάται και πλησιάζει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον αποκλεισμό είτε νικάει και παίρνει μαζί της στον «πάτο» τη Νίζνι.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...