Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Κονσεπσιόν, με τη δύναμη της έδρας η Ζαλγκίρις

Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια για τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, ενώ δράση υπάρχει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην Ισπανία, αλλά και στη Λατινική Αμερική, με τα πρωταθλήματα της Χιλής και του Μεξικού. Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα ελκυστικές προτάσεις προκύπτουν και από την Euroleague. 
Δε χάνει η Κονσεπσιόν
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το πρωτάθλημα της Χιλής, από το οποίο προκύπτει η «δυνατή» πρόταση της ημέρας που δεν είναι άλλη από το «Χ2» σε απόδοση 1.73 στην Goalbet, στον αγώνα Ουατσιπάτο – Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το… αριστερό το νέο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-1 απ’ τη Νιουμπλένσε, ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Δέχτηκαν το 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό, ισοφάρισαν όμως στο 16’. Καταστροφικό το δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 63’ η Ουατσιπάτο είχε δεχτεί δύο γκολ και ουσιαστικά είχε τεθεί εκτός διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος.
Από την άλλη πλευρά, δε θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο της Κονσεπσιόν ο Ρόναλντ Φουέντες. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν 3-1 της Ικίκε στην πρεμιέρα του Κλαουσούρα, κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνιση τους, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Μπήκαν με πάρα πολύ ορμή στο γήπεδο, μόλις στο 7’ προηγούνταν ήδη 2-0! Το 3-0 στο 35’ τελείωσαν το ματς από νωρίς και σήμερα θεωρούμε ότι μπορούνε να φύγουν αλώβητοι από την έδρα της Ουατσιπάτο.
Κερδίζει η Ορλεάν
Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Ορλεάν – Αρλ, στον οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.95. Με το «αριστερό» έκανε ποδαρικό η Ορλεάν στο νέο έτος, αφού αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Κουεβί, η οποία και βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από ένα σπουδαίο διπλό επί της Νιμ πριν τρεις εβδομάδες, το οποίο και της έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφού ξέφυγε στο +4 από την τελευταία τετράδα.
Στον αντίποδα, χειρότερο δεν θα μπορούσε να είναι το ντεμπούτο του Ζβούνκα στον πάγκο της Αρλ, αφού η ομάδα του αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος κι αγωνίζεται στην 3η κατηγορία. Η ήττα μάλιστα ήρθε και με ανατροπή, σε ακόμα μία μετριότατη εμφάνισή της. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -9 από τη σωτηρία, αφού στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος διασύρθηκε με 4-0 από την Τρουά, φτάνοντας τις έξι σερί ήττες, έχοντας σημειώσει δύο γκολ όλα κι όλα! Προβάδισμα, λοιπόν, σήμερα στους γηπεδούχους της Ορλεάν.
Με κάλυψη η Λα Κορούνια
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «2 DNB» σε απόδοση 2.43 στον αγώνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Λα Κορούνια (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν μεσοβδόμαδα στο «Ροσαλέδα» για το Κύπελλο και ηττήθηκαν 2-0 από τη Μάλαγα, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-1). Παράλληλα, η Λεβάντε παραμένει χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2).
Η Λα Κορούνια, από την πλευρά της, δεν είχε μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου, οπότε σήμερα θα παραταχθεί πιο ξεκούραστη, αλλά και με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία. Το περασμένο σαββατοκύριακο κατάφερε να κατατροπώσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 επί της Έλτσε). Οι Γαλιθιάνοι είναι αυτή τη στιγμή 16οι με 16 βαθμούς, στο +1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο σημερινό «εξάποντο» ματς πιστεύουμε ότι έχουν το προβάδισμα.
Δυνατή στην έδρα της η Ζαλγκίρις
Από την Euroleague, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Ζαλγκίρις Κάουνας – Άλμπα Βερολίνου, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -3.5 πόντων της Ζαλγκίρις σε απόδοση 1.90. Η Ζαλγκίρις είχε ευκαιρία να πάρει μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη από την προβληματική Γαλατασαράι αλλά την απώλεσε στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα. Απόψε υποδέχεται την Άλμπα που προέρχεται από την τρομερή επιτυχία εναντίον της Μπαρτσελόνα.
Οι ισορροπίες στον όμιλο είναι πολύ εύθραυστες γιατί εκτός από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα που θα προκριθούν σίγουρα, οι υπόλοιπες έξι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ της Euroleague. Η Άλμπα πέτυχε νίκη που λίγες ομάδες από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες θα το καταφέρουν επομένως έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Η Ζαλγκίρις θέλει τη νίκη σήμερα για να μη μείνει από τόσο νωρίς σε απόσταση δύο νικών από την Άλμπα. Καλές ομάδες και οι δύο με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Με τα αποτελέσματα εντυπωσιάζει περισσότερο η Άλμπα λόγω κυρίως του 16-1 στην Μπουντεσλίγκα όπου πάει «τραίνο». Ο αγώνας στο Κάουνας είναι πολύ δυσκολότερος για την Άλμπα από όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας που θα δώσει στην Γερμανία. Αν της Ζαλγκίρις της πάει καλά το παιχνίδι τότε θα κυνηγήσει και μεγαλύτερη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας. Επιλογή η Ζαλγκίρις -3.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...