Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Λίμπερετς, κερδίζει η Γρανάδα


Λιγοστά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι (03/03) με τις επιλογές μας να προκύπτουν από το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Κύπελλο Τσεχίας. Σε αυτά προσθέτουμε και την αναμέτρηση της Κίμκι Μόσχας με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα.
Στηρίζουμε Λίμπερετς
Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το Κύπελλο Τσεχίας και την αναμέτρηση Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας, όπου επιλέγουμε “1Χ” σε απόδοση 1.91. Πρώτο «διπλό» μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες για τη Λίμπερετς, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τέπλιτσε, επικρατώντας της με το επιβλητικό 0-3. Πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 35 βαθμούς. Στο Κύπελλο, συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Από τη δική της πλευρά, η Σπάρτα Πράγας μετά τη φανταστική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Ρωσία, παίρνοντας την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ με το εμφατικό 0-3 επί της Κράσονοντρ (κληρώθηκε με Λάτσιο), δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και το ντέρμπι με την Ντούκλα Πράγας αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Στην Synot Liga έχει το απόλυτο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (4-0-0). Για το Κύπελλο ταξίδεψε στο Λίμπερετς για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα έχοντας πάντα ως στόχο την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης. Ωστόσο η έδρα της αντιπάλου είναι… φόβητρο και δν θα έχει εύκολο έργο. Θεωρούμε ότι η Λίμπερετς δε θα ηττηθεί και θα πάμε με το «1Χ»
Παίρνει το ματς η Γρανάδα
Πάμε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκεί όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Γρανάδα, η οποία υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν, με απόδοση 2.20. Με ιδανικό τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γρανάδας ο Χοσέ Γκονζάλεθ, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από το “Ριαθόρ”, το οποίο τους κράτησε ζωντανούς στη μάχη της παραμονής. Η Γρανάδα έχει σήμερα να δώσει ένα ματς-εξάποντο, με δεδομένο ότι τόσο αυτή όσο και η Χιχόν βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης (στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας οι γηπεδούχοι, στο -2 η Σπόρτινγκ). Άμεση η ανάγκη ανάκαμψης στη Χιχόν, καθώς αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και έχει μπει πλέον εντός του “υπογείου”. Μάλιστα, τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος δόθηκαν μέσα στο “σπίτι” της. Σημαντικό πλήγμα στην ψυχολογία επέφερε η βαριά εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από την Εσπανιόλ, καθώς οι Καταλανοί βρίσκονται επίσης στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία. Η Σπόρτινγκ είναι αήττητη στις δύο τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος (0-1 επί Βαλένθια, 1-1 με Μπέτις), όμως η τελευταία εννιάδα εκτός έδρας αγώνων σε επίπεδο Πριμέρα συμπληρώνεται από επτά ήττες.
Με το Over στη Ρωσία
Περνάμε στην Euroleague και στο παιχνίδι Κίμκι Μόσχας – Μπαρτσελόνα, εκεί όπου επιλέγουμε το Over 161.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Πάρα πολύ σημαντικό ματς απόψε στη Μόσχα ανάμεσα στην Κίμκι και την Μπαρτσελόνα που ισοβαθμούν με ρεκόρ 4-4 στον όμιλο. Ειδικά μετά την χθεσινή νίκη της ΤΣΣΚΑ στην έδρα της Ρεάλ, το αποψινό ματς γίνεται ακόμα πιο σημαντικό γιατί ο νικητής θα «πιάσει» τη Ρεάλ στις πέντε νίκες. Στον πρώτο γύρο, η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 87-70 οπότε δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για κάλυψη αυτής της διαφοράς από την Κίμκι ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Κίμκι δεν τα πάει καλά τελευταία με ήττες σε όλα τα δύσκολα ματς που έδωσε σε Euroleague και VTB, από Ολυμπιακό, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Νίζνι και Άβτοντορ, άρα περνάει ντεφορμάρισμα. Η Μπαρτσελόνα δεν «θάμπωσε» ποτέ φέτος με τις εμφανίσεις της σε συνεχόμενους αγώνες αλλά επειδή έχει πολύ γεμάτο ρόστερ είναι ικανή για το καλύτερο όταν λειτουργήσει καλά η επίθεσή της. Οριακό φαβορί προσφέρεται η Κίμκι αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε. Θα πάμε με το Over 160.5 γιατί η Κίμκι έχει πολύ καιρό να παίξει καλή άμυνα, στην Μπαρτσελόνα ξέρουν ότι όσο καλή άμυνα και να παίξουν δύσκολα θα αντιμετωπίσουν όλα τα επιθετικά όπλα της ομάδας του Κουρτινάιτις και τέλος είναι πολύ πιθανό ο αγώνας να αποκτήσει πολύ γρήγορο ρυθμό όταν μία ομάδα μείνει πίσω στο σκορ και προσπαθήσει να ανατρέψει.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...