Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Οβιέδο, νίκη για Σάλκε


Έντονη η στοιχηματική δράση στο κουπόνι της Κυριακής (21/02) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε παιχνίδια. Τα τέσσερα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και το ένα από το μπάσκετ και συγκεκριμένα τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων του Betarades.gr, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του site liveagones!
Παίρνει αποτέλεσμα η Οβιέδο
Ξεκινάνε τα προγνωστικά μας από τη «δυνατή» πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Χιρόνα – Οβιέδο. Θετικό το κλίμα στο στρατόπεδο της Οβιέδο, καθώς το νικηφόρο 0-1 της περασμένης Κυριακής επί της Ουέσκα σήμανε την επιστροφή στα τρίποντα και παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετρούν οι Καταλανοί στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα έχουν συνδυάσει με τρίποντα τα 3/4 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-1-0). Άμεση απόρροια των παραπάνω αποτελεί η απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστροφή στις νίκες είχαμε και για την Οβιέδο, που κατέβαλε μέσα στο «σπίτι» της την αντίσταση της Τενερίφης, βάζοντας τέλος σε ένα… εκνευριστικό σερί τεσσάρων ισοπαλιών. Βέβαια, χρειάζεται να τονίσουμε ότι το σύνολο από τα Αστούριας παραμένει αήττητο στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (5-5-0). Ισόπαλα έχουν λήξει τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (τα δύο τελευταία με σκορ 2-2).
Κερδίζει η Σάλκε
Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Σάλκε – Στουτγάρδη. Στο πρωτάθλημα οι «βασιλικοί μπλε» επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα, μετά τις δύο σερί νίκες που σημείωσαν κόντρα στις Ντάρμσταντ (2-0 εκτός έδρας) και Βόλφσμπουργκ (3-0 εντός έδρας). Πιο συγκεκριμένα δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Μάιντς, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Τρεις νίκες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Σάλκε στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη, η Στουτγκάρδη είναι αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας πέντε σερί νίκες! Σήμερα, βέβαια, το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία «κυνηγάει» την είσοδο στην πρώτη τριάδα και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.
Με τα γκολ στο Τορίνο
Επόμενη πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Τορίνο – Κάρπι. Έπρεπε να περάσουν πέντε ολόκληρες αγωνιστικές για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Τορίνο. Πιο συγκεκριμένα αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σασουόλο (1-1 εκτός έδρας), Ελλάς Βερόνα (0-0 εντός έδρας) και Σαμπντόρια (2-2 εκτός έδρας), και γνώρισε την ήττα από τις Φιορεντίνα (2-0 εκτός έδρας) και Κιέβο (2-1 εντός έδρας), το συγκρότημα του Βεντούρα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Παλέρμο την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Κάρπι, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Καστόρι γνώρισε την ήττα από τις Φιορεντίνα (2-1 εκτός έδρας), Νάπολι (1-0 εκτός έδρας) και Ρόμα (3-1 εντός έδρας). Περιμένουμε αρκετά τέρματα στο σημερινό ματς και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ.
Αντιδρά η Ραπίντ
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απογοητεύει με τις εμφανίσεις της μετά την επιστροφή από την διακοπή η Στουρμ Γκρατς, ενώ δεν μπόρεσε την προηγούμενη αγωνιστική να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Βακ Πέλετς, κόντρα στην οποία περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Κάκιστη εμφάνιση για το συγκρότημα του Φόντα, που προβλημάτισε ξανά με την απόδοση του και παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Από την άλλη, εφιαλτικές στιγμές έζησε στο «Μεστάγια» η Ραπίντ, που διασύρθηκε με 6-0 από τη Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την συντριβή, επιστρέφει στο πρωτάθλημα και καλείται να ανασυνταχθεί. Επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική εύκολα με 0-3 της Αούστρια στο μεταξύ τους ντέρμπι, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο -3 από την κορυφή και την Σάλτσμπουργκ έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, δεν έχει στο μυαλό της σήμερα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.
Το «παλεύει» η Νταρουσάφακα
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και το χάντικαπ +8.5 πόντων της Νταρουσάφακα σε απόδοση 1.80 στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Στα 2.5 χρόνια που βρίσκεται ο Ομπραντόβιτς στον πάγκο της Ούλκερ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα αλλά του λείπει ο τίτλος του Κυπέλλου, οπότε σήμερα είναι η μεγάλη του ευκαιρία και παράλληλα θα ανοίξει ο δρόμος για ένα νταμπλ. H Νταρουσάφακα έχει δείξει «χαρακτήρα» στο Final-8 και δε θα πέσει αμαχητί σήμερα παρά τις τρεις ήττες που έχει υποστεί μέσα στη σεζόν από την αντίπαλό της. Η Νταρουσάφακα σαν σύλλογος δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Κύπελλο Τουρκίας, αλλά έχει αγωνιστεί μία φορά σε τελικό, το 2002 με Εφές από την οποία ηττήθηκε 78-74. Το ρόστερ της Νταρουσάφακα είναι γεμάτο με αθλητές έμπειρους από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Κύπελλα Τουρκίας, πλέι-οφ Τουρκίας, επομένως δεν είναι η «ομαδούλα» που ξαφνικά εμφανίστηκε από «σπόντα» σε τελικό. Οι Λούκας, Αρσλάν, Ερντέν, Πρέλτζιτς, Σλότερ, Μαρκοϊσβίλι, όλοι έχουν πάρει τίτλους με τις προηγούμενες ομάδες τους και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα. Θα εμπιστευθούμε την Νταρουσάφακα τουλάχιστον να μην ηττηθεί άνετα και η επιλογή μας είναι Νταρουσάφακα +8.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...